1.11.12

Συγγενείς του Κουρουμπλή προπηλάκισαν μέλος του ΣΥΡΙΖΑ στο Αγρίνιο ! (VIDEO) ...

Μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε στο Αγρίνιο κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του μέλους του ΣΥΡΙΖΑ και του Κινήματος της Πλατείας, Παναγιώτης Σουλιώτης άσκησε κριτική στον βουλευτή του κόμματος Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Σύμφωνα με το...
agrinionet.gr, το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Σουλιώτης αναφερόμενος στον κ. Κουρουμπλή είπε «ντρέπομαι και θα συνεχίσω να ντρέπομαι που θα έχω κυβερνητικό εκπρόσωπο τον Κουρουμπλή. Πολύ καλός ο Κουρουμπλής αλλά είναι στην άλλη πλευρά του φεγγαριού».

Η τοποθέτηση αυτή του κ. Σουλιώτη προκάλεσε την άμεση αντίδραση κάποιου από τους παρευρισκομένους, ο οποίος του απευθύνθηκε λέγοντάς του να σκεφτεί πόσους αριστερούς έδιωξε. «Τα πράγματα έχουν δυο όψεις. Δεν έχουν τι πήραμε, έχουν και τι χάσαμε. Λέτε πόσες χιλιάδες ψήφους πήρε. Βέβαια με τέτοιο μηχανισμό και με τέτοιο ρουσφέτι τι θα έκανε ο άνθρωπος», είπε χαρακτηριστικά.

Το περιστατικό πήρε μεγάλη έκταση, όταν στη συνέχεια φίλοι και συγγενείς του Παναγιώτη Κουρουμπλή του επιτέθηκαν φραστικά και ζήτησαν από το προεδρείο να του αφαιρέσει το λόγο.

Αρκετή ώρα μετά και ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη η διαδικασία ο κ. Σουλιώτης βγήκε από την αίθουσα και στον προθάλαμο σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες αλλά και τα λεγόμενα του - όπως μεταδίδει το agrinionet.gr - δέχτηκε προπηλακισμό από τον αδελφό και τον ανιψιό του βουλευτή.

Xάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων το επεισόδιο έληξε.

Στην ίδια εκδήλωση είχε δώσει το παρόν και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος.
Klik BINTEO

Δεν υπάρχουν σχόλια: