21.12.12

«Θα ήθελα να μείνει 100 χρόνια στον ΠΑΟ, αλλά δηλητηριάζεται το ποδόσφαιρο»...


Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, κατά τη διάρκεια της συζήτησης που είχε με τους οργανωμένους μίλησε και για τον Αλαφούζο, αλλά και όλους όσοι κάνουν βρόμικο και ύπουλο πόλεμο στην ... ομάδα και έχουν πολλά χιλιόμετρα στις δικαστικές αίθουσες. Τόνισε ότι θα ήθελε να μείνει ο Αλαφούζος 100 χρόνια στον Παναθηναϊκό, ωστόσο, με την παρουσία του δηλητηριάζεται το ποδόσφαιρο...

Αναλυτικά όσα είπε για τον Αλαφούζο και τον πόλεμο στον Ολυμπιακό:

"Βλέπετε κι εσείς τι πόλεμος γίνεται, ύπουλος και βρώμικος. Δε μπορούν να μας χτυπήσουν αγωνιστικά, ούτε έχουν τις δικές μας δυνατότητες και έτσι προσπαθούν να καταστρέψουν το ποδόσφαιρο για να μη φαίνεται η δική τους ανυπαρξία.

Κάνουν τους υπερασπιστές της νομιμότητας και της ηθικής, άνθρωποι με πολλά χιλιόμετρα στις δικαστικές αίθουσες, άνθρωποι καταδικασμένοι, άνθρωποι που εμπλέκονται με το λαθρεμπόριο, με σκάνδαλα που συγκλόνισαν χώρες ολόκληρες, άνθρωποι που ζούσαν στο εξωτερικό για χρόνια για να μην πληρώσουν το Ελληνικό δημόσιο. Και τώρα το παίζουν οσίες και κάνουν τους τιμητές.

Να σας πω κάτι; Ειδικά για τον κ. Αλαφούζο, που παριστάνει τον πρόεδρο του ΠΑΟ χωρίς να έχει βάλει ούτε ένα ευρώ στο ταμείο του Παναθηναϊκού, θα ήθελα να μείνει 100 χρόνια στον ΠΑΟ. Από την άλλη όμως σκέφτομαι ότι κάνουν τόσο κακό στους νέους, στους φιλάθλους. Δηλητηριάζουν τόσο πολύ τον οργανισμό του ποδοσφαίρου που στο τέλος θα τους αποβάλλει από μόνο του".

olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: