26.12.12

Δέκα εισιτήρια συν ένα δωρεάν από 1η Ιανουαρίου...


Η δεσμίδα των δέκα εισιτήριων συν ένα δωρεάν, θα αρχίσει να διατίθεται στους επιβάτες των αστικών συγκοινωνιών από την 1η Ιανουαρίου, ενώ ταυτόχρονα θα γίνουν και ειδικές εκπτώσεις για τους ...
κάτοχους μηνιαίων και ετήσιων καρτών απεριορίστων διαδρομών για τις ημέρες των απεργιακών κινητοποιήσεων.
Ο πρωτοχρονιάτικος «μποναμάς» ετοιμάστηκε για τους συνεπείς επιβάτες που δεν ξεχνούν να ακυρώσουν τα εισιτήρια τους. Από την πρώτη μέρα του καινούργιου χρόνου θα αρχίσει να διατίθεται η δεσμίδα των 10 εισιτήριων συν έναδώρο.



Από τα τέλη Σεπτεμβρίου όποτε και ξεκίνησε η εντατικοποίηση των ελέγχων για τον περιορισμό της εισιτηριοδιαφυγής, τα έσοδα των αστικών συγκοινωνιών αυξάνονται συνεχώς και μάλιστα οι μήνες Οκτώβριος και Νοέμβριος ήταν οι πρώτοι μήνες του 2012 με θετικό πρόσημο στις πώλησης εισιτηρίων και καρτών.



Αρχές του 2013 θα αυξηθούν, μέσω εσωτερικών μετακινήσεων , οι ελεγκτές κομίστρου σε 120-150 στις σταθερές συγκοινωνίες και σε 120 σε λεωφορεία τρόλεϊ, για ακόμη πιο στενό μαρκάρισμα στους αφηρημένους επιβάτες.

Από τον καινούργιο χρόνο, το πρόστιμο που πληρώνεται άμεσα ή εντός 10 ημερών, θα καταβάλλεται μονό το 50% της αξίας του...
 http://news.princeoliver.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: