28.12.12

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 58χρονου αλλοδαπού στις Αχαρνές...

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. δράστης είναι ένας 28χρονος ημεδαπός...
Εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 58χρονου αλλοδαπού αλβανικής καταγωγής και η απόπειρα ανθρωποκτονίας σε...
βάρος δύο άλλων αλλοδαπών πακιστανικής και αλβανικής καταγωγής, ηλικίας 37 και 57 ετών αντίστοιχα, που διαπράχθηκαν το πρωί της 29ης Απριλίου στις Αχαρνές.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΓΑΔΑ, δράστης είναι ένας 28χρονος ημεδαπός, ο οποίος στις 8 το πρωί της 29ης Απριλίου, οδηγώντας το αυτοκίνητο φίλης του, στη συμβολή της Λεωφ. Θρακομακεδόνων και των οδών Ζακύνθου και Εμμ. Κατάρα στις Αχαρνές, για άγνωστη αιτία διαπληκτίστηκε με αλλοδαπούς που βρίσκονταν στη στάση του λεωφορείου και στη συνέχεια παρέσυρε με το αυτοκίνητό του τον 57χρονο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει.

Ο δράστης στη συνέχεια εγκατέλειψε το σημείο, στο οποίο επέστρεψε εκ νέου στις 8:30 ώρα με το αυτοκίνητό του και με πιστόλι που έφερε πυροβόλησε κατά των αλλοδαπών που βρίσκονταν ακόμα εκεί, τραυματίζοντας τον 37χρονο και στη συνέχεια, αφού καταδίωξε σε χωράφι τον 58χρονο τον τραυμάτισε θανάσιμα, πυροβολώντας τον στο σώμα και στο κεφάλι.

Αμέσως μετά απομακρύνθηκε με ταχύτητα προς την περιοχή των Αχαρνών και εξαφανίσθηκε.

Σε βάρος του κατηγορουμένου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του κ. ανακριτή και γίνονται ενέργειες και για την έκδοση διεθνούς εντάλματος σύλληψης...
BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια: