15.12.12

Σενάρια για νέο κόμμα (BINTEO)...


Χωρίς τέλος οι αντιπαραθέσεις...
Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τις επόμενες κινήσεις τους αφήνουν τα στελέχη που αποχώρησαν από τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Πιο πιθανή θεωρείται η δημιουργία ενός νέου πολιτικού φορέα παρά η επιστροφή ορισμένων στην ΝΔ.
Τα... στελέχη που παραιτήθηκαν βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή χωρίς ωστόσο να βιάζονται να κάνουν το επόμενο βήμα. «Είναι νωρίς ακόμα» τονίζουν χαρακτηριστικά. Πάντως οι προθέσεις τους θα φανούν από την στάση που θα κρατήσουν το επόμενο διάστημα κατά την ψήφιση του φορολογικού.

«Επικοινωνιακό σόου» χαρακτήρισε τα όσα διαδραματίζονται ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ. Χωρίς να κατονομάζει ευθέως πρόσωπα ή χώρους υποστήριξε ότι «κάποιοι που νόμισαν ότι θα δημιουργήσουν επικοινωνιακό μειονέκτημα στους Ανεξάρτητους Έλληνες, κατάφεραν να τους προσδώσουν τα μέγιστα πλεονεκτήματα».

Κάλεσε μάλιστα, όποιον επιθυμεί να αποχωρήσει από το κόμμα «να φύγει μέσα στις επόμενες 24 ώρες», καθώς, όπως είπε, «θα τους αναπληρώσουν πολλαπλάσια περισσότεροι Ελληνίδες και Έλληνες με γνήσια αντιμνημονιακή συνείδηση».

Αίσθηση προκάλεσαν τα όσα υποστήριξε ο Κώστας Μαρκόπουλος στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου. Ο πρώην βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων ισχυρίστηκε ότι υπάρχει μυστική ατζέντα πίσω από τις συνομιλίες Καμμένου – Βουλγαράκη.



Π. Καμμένος: Πρόκειται για σχέδιο που εκτελείται από τη Ν.Δ.

Το κόμμα της Συγγρού έδειξε ο Πάνος Καμμένος για τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες στους Ανεξάρτητους Έλληνες. «Τώρα πια, με αυτά τα οποία γίνονται κι εξελίσσονται, φαίνεται ξεκάθαρα ότι πρόκειται για σχέδιο που εκτελείται από τη ΝΔ και τον κ. Σαμαρά προσωπικά και πρόκειται για αποστασία».

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων επανέλαβε ότι έπεσε από τα σύννεφα με τις αποχωρήσεις βουλευτών και στελεχών, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Με τον κ. Ζώη ήμασταν έως τις 5 το πρωί στο σπίτι μου, την Πέμπτη το βράδυ, με τις οικογένειές μας και συζητούσαμε στο τζάκι... Πώς τρελάθηκαν όλοι μαζί; Διότι να διαφωνήσει κάποιος πολιτικά το καταλαβαίνω. [...] Εδώ έφυγε ο ένας για το non paper, έφυγε ο άλλος για τον Βουλγαράκη, έφυγε ο άλλος γιατί εγώ είμαι αρχομανής κι είμαι μόνος μου στο κόμμα...».

Μάλιστα, ο κ. Καμμένος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, υποστήριξε ότι οι κύριοι Μαρκόπουλος και Κουράκος προχωρούν στη συγκρότηση νέου σχηματισμού. «Αύριο ανακοινώνουν κόμμα ο κ. Μαρκόπουλος με τον κ. Κουράκο. Όταν ανακοινώνεις κόμμα σημαίνει ότι είσαι προετοιμασμένος από πριν για να κάνεις την επόμενη κίνηση».


Χθες, ο Π. Καμένος, υποστήριξε ότι δέχεται απειλές για την ζωή του. «Ακόμα και σε χαντάκι να με βρουν, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα συνεχίσουν να υπάρχουν» είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος.

Παράλληλα επέμεινε πως οι αποχωρήσεις των στελεχών του ήταν «προσχεδιασμένες» με στόχο να πλήξουν το κόμμα. «Η αποχώρηση ήταν προσχεδιασμένη για να δημιουργηθεί μία ομάδα βουλευτών 'καβάτζα', ώστε να περνούν τα νομοσχέδια στη Βουλή η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ, όταν δεν τα ψηφίζει η ΔΗΜΑΡ».
reaL.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: