17.12.12

Παραδόθηκε η Σμαράγδα Λιαρμακοπούλου...


Στις Αρχές παραδόθηκε η Σμαράγδα Λιαρμακοπούλου, εναντίον της οποίας είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση Proton Bank, ενώ σήμερα θα απολογηθούν στη 2η ειδική ανακρίτρια, Ιω. Χατζάκη, οι συνεργάτες του Λ. Λαυρεντιάδη, Τρύφωνας Κολλίντζας, Αντώνης Αθανάσογλου και Δημήτρης Σαραμαντής, που... ήδη κρατούνται με εντάλματα της ανακρίτριας και αντιμετωπίζουν βαριές κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος.
Την ίδια στιγμή ο Λ. Λαυρεντιάδης, που κρίθηκε την περασμένη Παρασκευή το βράδυ προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, μετά από περιπλάνηση σε διάφορα νοσοκομεία και στη ΓΑΔΑ, κατέληξε και πάλι στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος μέχρις ότου αποφανθούν οι αρμόδιοι ιατροί για το πότε μπορεί να εκτελεστεί η απόφαση προφυλάκισής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, η ανάκριση φαίνεται να έχει εντοπίσει ευθύνες και σε βάρος άλλων προσώπων με συνέπεια να αναμένεται να μεγαλώσει η λίστα των διωκόμενων προσώπων στην υπόθεση της Proton Bank από 28 σε 34 άτομα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, δεν αποκλείεται να εκδοθούν και νέα εντάλματα σύλληψης σε βάρος και άλλων κατηγορουμένων, τους οποίους η ανάκριση εκτιμά ως ύποπτους φυγής.

Μέχρι στιγμής οι αρμόδιες αρχές δεν έχουν εντοπίσει τον στενό συνεργάτη του Λ. Λαυρεντιάδη, Πέτρο Κυριακίδη (που δραστηριοποιείται και στον χώρο των ΜΜΕ), ο οποίος -σύμφωνα με πληροφορίες- εδώ και αρκετό διάστημα δεν διαμένει στην Αθήνα, αλλά στην Κύπρο (έχει κυπριακή υπηκοότητα).

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: