7.12.12

Ξενοδοχείο πέντε αστέρων για τον Ηλιόπιουλο, με έξοδα των Ελλήνων φορολογουμένων...

Διατείνονται ότι δεν απολαμβάνουν τα βουλευτικά προνόμια καταδικάζοντας το «σάπιο πολιτικό σύστημα» για τα φαινόμενα χλιδής και πολυτέλειας, ωστόσο ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Μαγνησίας, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, χρησιμοποιεί...
μέχρι τελευταίας δεκάρας τα χρήματα των φορολογουμένων για τη διαμονή του σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων.

Ως φαίνεται αυτοπαγιδεύτηκε στα ίδια τα δίχτυα του νεοναζιστικού λαϊκισμού του κόμματος. Η «Χρυσή Αυγή» στηλιτεύει σθεναρά το πολιτικό κατεστημένο, τη διαφθορά, το στυλ διαβίωσης των συστημικών πολιτικών και παράλληλα κραυγάζει εναντίον της φτώχειας και της -λόγω μνημονίου και προδοτικών ενεργειών- εξαθλίωσης του μέσου Έλληνα πολίτη. Παρά την φλυαρία αυτή, ωστόσο, ο κ. Ηλιόπουλος προτιμά να διαμένει σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Βόλο, όπου και εκλέγεται, σπαταλώντας τα χρήματα του προϋπολογισμού της Βουλής, τα οποία παρέχει, βεβαίως, ο Έλληνας φορολογούμενος.

 Ο εκ… Ραφήνας ορμώμενος βουλευτής της «Χρυσής Αυγής» διατηρεί δωμάτιο στο γνωστό πολυτελές Με τον γ.γ. του κόμματος ξενοδοχείο της πρωτεύουσας της Μαγνησίας, «VALISRESORT», το πληρώνει με έξοδα του Κοινοβουλίου και προκαλεί βεβαίως τη μέση νοημοσύνη του κάθε πολίτη, ο οποίος διερωτάται πως ένας βουλευτής Μαγνησίας που διαθέτει, όπως λέει, ακίνητο, διαμένει σε ξενοδοχείο στη δική του πόλη όπου εκλέγεται. Το μέλος Κεντρικής Επιτροπής του Λαϊκού Συνδέσμου μίσθωσε για 11 διανυκτερεύσεις δωμάτιο του ξενοδοχείου κατά το διάστημα 5 -28 Οκτωβρίου.

 Ο νόμος, σύμφωνα με πληροφορίες, επιτρέπει στους βουλευτές που δεν έχουν σπίτι στον τόπο εκλογής τους να διανυκτερεύουν σε ξενοδοχείο. Σύμφωνα με το έγγραφο, η Βουλή των Ελλήνων πλήρωσε 855,25 ευρώ, για έντεκα διανυκτερεύσεις του βουλευτή, γνωστού και για την υπόθεση οπλοφορίας. Η zougla.gr επικοινώνησε με τον Παναγιώτη Ηλιόπουλο, ο οποίος δήλωσε πως έχει ακίνητο, αλλά η απόσταση από το κέντρο της πόλης, είναι πάνω από 25 χιλιόμετρα, με αποτέλεσμα να αναγκάζεται να μένει σε ξενοδοχείο, «ο νόμος άλλωστε μου το επιτρέπει… το ακίνητο είναι μακριά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της Χ.Α.. Πρόκειται σαφώς για ένα προκλητικό προνόμιο που δεν παρέχεται μόνο στον συγκεκριμένο βουλευτή, αλλά ήδη όπως πληροφορηθήκαμε ο πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης θα βάλει μαχαίρι σε όλα όσα παρέχονται από τη Βουλή. Να σημειωθεί ότι μεταξύ του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος, ο κ. Ηλιόπουλος παρέστη σε συνεδριάσεις της Ολομέλειας της Βουλής, σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις με στελέχη οργανισμών, όπως για παράδειγμα με τον διευθύνoντα σύμβουλο της ΔΕΗ, Α. Ζερβό κ.α.

Ως εκ τούτου κάποιες στιγμές προφανώς ο βουλευτής… «διακτινίστηκε» περίπου 350 χλμ, απόσταση δηλαδή που χωρίζει τον Βόλο από την Αθήνα. «Ψηφίζει δαγκωτό»… την πολυτέλεια Το δωμάτιο Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην παραλία της Αγριάς Βόλου και πρόκειται για ένα από τα πιο «λουξ» καταλύματα της περιοχής, με ευρύχωρα δωμάτια, σουίτες με μοναδική θέα τη θάλασσα και το Πήλιο από τις βεράντες, spa, μπαρ ακόμα και… τσιπουράδικο. Ένα δωμάτιο απλό για δυο άτομα, χρεώνεται τη βραδιά 80-85 ευρώ, με θέα το Πήλιο και μπαλκόνι 90 ευρώ και με θέα τη θάλασσα και μπαλκόνι 100 ευρώ και άνω… Μeeting, συνέδρια, κοσμικά event διοργανώνονται συνεχώς στο εν λόγω συγκρότημα… Στο ίδιο δηλαδή που επιλέγει και προτιμά ο βουλευτής…
zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: