6.12.12

Στο μέγα επικριτή μας έδωσε συνέντευξη ο Σαμαράς...

Ο δημοσιογράφος, που έγραφε πως οι χρεοκοπημένοι Έλληνες έχουν το θράσος να τρώνε… κρέας, δείχνοντας φωτογραφίες από τα σουβλατζίδικα στο Μοναστηράκι, πήρε τη συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά για την «Bild».
Ο λόγος για ... τον 26χρονο Γερμανό ανταποκριτή στην Αθήνα Πάουλ Ροντσχάιμερ, ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει αποκτήσει εκατομμύρια αναγνώστες χάρη στα επικριτικά, αλλά και γραφικά του ρεπορτάζ για τη χώρα μας.

O νεαρός δεν χάνει την ευκαιρία να παρουσιάζει την Ελλάδα ως χώρα της διαφθοράς και του… λαδώματος, που οι πολίτες της συνεχίζουν να γλεντάνε με χρήματα των Γερμανών φορολογουμένων.

Παραδείγματα πολλά, όπως αυτό που μοίραζε δραχμές στην Πλατεία Συντάγματος γράφοντας «ότι οι Έλληνες δεν έλεγαν όχι στα χαρτονομίσματα» και κάνοντας λόγο για σχέδιο της Τράπεζας της Ελλάδας για επιστροφή στη δραχμή και καταλήγοντας πως «Αυτό θα ήταν ότι καλύτερο για το ευρώ μας».

Αλησμόνητο και το ρεπορτάζ του από το Μοναστηράκι με φωτογραφίες των Ελλήνων να τρώνε σουβλάκι, ο οποίος σημείωνε πως: «Η χώρα ζητά οικονομική βοήθεια από την Ευρώπη και το ΔΝΤ, αλλά οι Έλληνες πολίτες της συνεχίζουν να καλοπερνάνε».

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: