28.12.12

Πρόκειται για τερατούργημα!...


«Πρόκειται για τερατούργημα και δεν το έχω συναντήσει ποτέ», είπε χαρακτηριστικά ο Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης, Γιώργος Γκοδοσίδης ο οποίος νωρίτερα παραχώρησε συνέντευξη Τύπου αναφορικά με την διαλεύκανση της στυγερής δολοφονίας της... 34χρονης Ζωής Δαλακλίδη στην Ξάνθη.

Όπως ανέφερε, ο 27χρονος ιδιοκτήτης οπωροπωλείου προσέγγισε το θύμα έξω από την είσοδο της πολυκατοικίας της, επιστρέφοντας από νυχτερινή έξοδο. Στη συνέχεια την κακοποίησε σεξουαλικά, τη χτύπησε με τα χέρια στο κεφάλι και την περιέλουσε με βενζίνη πριν της βάλει φωτιά.

Ο δράστης ανέφερε ότι γνώριζε το θύμα εξ αποστάσεως και το κίνητρό του ήταν σεξουαλικό. Βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, κατά δήλωσή του, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα τοξικολογικής εξέτασης. Στο παρελθόν έχει απασχολήσει τις αρχές για κλοπές και για απόπειρα βιασμού. Κατηγορία για την οποία είχε προφυλακιστεί για 5 μήνες και στη συνέχεια αθωώθηκε και αποφυλακίστηκε.

Η αστυνομία ταυτοποίησε παλαμικό αποτύπωμα σε ΙΧ της πυλωτής πριν οδηγηθεί στο δράστη, τον οποίο προσήγαγε και ανέκρινε από χθες το βράδυ. Επιπλέον, βρήκε το κινητό της άτυχης κοπέλας στο σπίτι του, κατά τη διάρκεια έρευνας παρουσία εισαγγελέως.

Το απόγευμα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα με τα κακουργηματικού τύπου αδικήματα, αυτά της ανθρωποκτονίας, του βιασμού, της ληστείας και του εμπρησμού ενώ η Αστυνομία θα ανακοινώσει και επίσημα το όνομά του και ενδεχομένως, να δώσει στη δημοσιότητα και φωτογραφία του, μετά από σχετική άδεια της Εισαγγελέως.

  xanthipress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: