13.12.12

Τους πήρε στο ... ψιλό ο Τζαβάρας...

Tους ξήλωσε όλους ο υπουργός...
Δεν χαμπαριάζει το παραμικρό ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού Κώστας Τζαβάρας όπου διαπιστώνει κακοδιαχείριση ενδεδυμένη με τη λεοντή του δήθεν «πνευματικού κόσμου».
Γι΄ αυτό και...
μετά την απόφαση του να ξηλώσει τη διοίκηση του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου , σήμερα επανήλθε στο θέμα αναφέροντας μεταξύ άλλων : «Όσοι, από τα μέλη της επιτροπής είναι τόσο άξιοι που αισθάνονται ότι ο κανόνας αυτός δεν τους αφορά (σς το να κρίνουν τα βιβλία τους και κατόπιν να αποφασίζουν τη χρηματοδότησή τους από τον κρατικό κορβανά!) , ας ζητήσουν από την Ένωση Συγγραφέων να πληροφορηθούν, από πότε στην ιστορία του πολιτισμένου κόσμου έγινε γενικής ισχύος αρχή η απαγόρευση να συμπίπτουν στο ίδιο πρόσωπο οι ιδιότητες του κριτή και του κρινόμενου.

Δεν ξέρω πόση ψυχραιμία χρειάζεται για να μη λυπηθώ που και τα μέλη του ΔΣ του ΕΚΕΒΙ μαζί με τη Διευθύντριά του δεν εφάρμοσαν αυτήν την αρχή, ώστε να έχουν αποφευχθεί τα αρνητικά σχόλια και η δημιουργία καχυποψιών για μεροληπτικό και αδιαφανή χειρισμό της υπόθεσης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ζήτησα τις παραιτήσεις του ΔΣ και της Διευθύντριας του ΕΚΕΒΙ»...
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: