18.12.12

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Αποφάσεις για την οργάνωση της λειτουργίας της ΚΟ...

Αποφάσεις που αφορούν την οργάνωση της λειτουργίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ελήφθησαν κατά τη συνεδρίαση της ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

 Συγκεκριμένα...
ορίστηκαν ως αναπληρωτές Γραμματείς της Κ.Ο. ο βουλευτής Ημαθίας Κώστας Γιοβανόπουλος και η βουλευτής Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη. Αποφασίστηκε επίσης η συγκρότηση Ομάδων Κοινοβουλευτικού Έργου για τη βελτίωση της παρακολούθησης και συντονισμού των κοινοβουλευτικών εργασιών.

 Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κόμματος Τέρενς Κουίκ ανέλαβε τον συντονισμό των δράσεων των μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και των πολιτευτών σε όλη την Ελλάδα με αναπληρωτή, τον βουλευτή Αχαΐας Γιώργο Νταβρή. Ο Τέρενς Κουίκ σε συνεργασία με τους βουλευτές του Κινήματος θα ανασυντάξει τις εκλογικές περιφέρειες κοινοβουλευτικής τους ευθύνης για τις περιφέρειες όπου οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν εξέλεξαν βουλευτή.

 Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Νότης Μαριάς ανέλαβε την εισήγηση «για την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας εκ μέρους της κυβέρνησης» στην εθνική συνδιάσκεψη του κόμματος, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012...
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: