21.12.12

«Ο πρωθυπουργός συνεχίζει να κοροϊδεύει τον λαό»...

«Ο Πρωθυπουργός κάνει σαν να μην ξέρει ούτε τι έχει υπογράψει, ούτε τι έχει ψηφίσει, ούτε τι υλοποιεί», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά στην εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», καταλογίζοντάς του...
πως «συνεχίζει προκλητικά και κυνικά να κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό, αναμασώντας ψέματα και υποσχέσεις, όπως οι υπόλοιποι μνημονιακοί προκάτοχοί του. Σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση, «τα ίδια ακριβώς έλεγε λίγο καιρό πριν ψηφίσει μέτρα 9,5 δισ. για το 2013. Τα ίδια έλεγε και ο κ. Παπανδρέου και στη συνέχεια ο κ. Παπαδήμος. Τα ίδια επαναλαμβάνονται σε κάθε δήλωση κυβερνητικού στελέχους από τότε που η χώρα μπήκε στο μνημόνιο».

 Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται πως ο Πρωθυπουργός «μιλά για τήρηση των συμφωνηθέντων και για "μη επώδυνα μέτρα", όταν είναι αυτή ακριβώς η πιστή εφαρμογή του μνημονίου που φέρνει ολοένα και πιο σκληρά μέτρα για να "διορθώσουν" την "αποτυχία" των προηγούμενων».

 «Την ίδια στιγμή», συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, «ο κ. Σαμαράς έχει το θράσος να παρουσιάζει το νέο φορολογικό σύστημα ως μνημείο φορολογικής δικαιοσύνης υπέρ των... ασθενέστερων όταν πρόκειται για το πιο άδικο, αντικοινωνικό, φοροληστρικό και αντιαναπτυξιακό νομοθέτημα που έχει γράψει νεοφιλελεύθερο χέρι».

 «Ας ελπίσουμε αυτή να είναι η τελευταία συνέντευξη του κ. Σαμαρά για αυτόν τον χρόνο. Αρκετά προσπάθησε για φέτος να παίξει με τη νοημοσύνη και τις αντοχές του ελληνικού λαού», καταλήγει η ανακοίνωση...
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: