11.12.12

Καμμένος για Μανώλη: Η αποστασία αρχίζει με τους επαγγελματίες...

Μανώλης: Λαγός ο Καμμένος – αυτός έδωσε το non paper στον Παπούλια...
Επιμέλεια: Στέλιος Κάνδιας
Tην άμεση απάντηση του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνου Καμμένου προκάλεσαν οι καταγγελίες του στελέχους του κόμματος Γιάννη Μανώλη στον ΣΚΑΪ.
«Η αποστασία αρχίζει πάντα με...
τους επαγγελματίες τύπου Μανώλη. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ...ΕΙΜΑΣΤΕ.... ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ» δήλωσε ο κ. Καμμένος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.

Νωρίτερα, ο κ. Μανώλης είχε καταγγείλει στο σταθμό μας ότι το ανυπόγραφο non paper έγγραφο στα μέσα Μαίου -που έκανε λόγο για ψήφο ανοχής των ΑΝΕΛ σε περίπτωση εθνικού κινδύνου- όντως δόθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας από τον Πάνο Καμμένο.

«Ο Καμμένος έδωσε το non paper για να μπει στη συγκυβέρνηση για να μπει υπουργός Άμυνας. Έκανε το πρώτο λάθος που το δώσε, και το δεύτερο που έβγαλε ψεύτη τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας» ανέφερε χαρακτηριστικά, κάνοντας λόγο για γκέλα.

Αποκάλεσε δε, «λαγό» τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων λέγοντας ότι «συγκαλεί τα όργανα και φεύγει, πρώτη φορά είδα έναν πρόεδρο να γίνεται λαγός. Δε θέλει κόμμα, ούτε συνέδριο ούτε τίποτα. Δε λειτουργεί τίποτε στο κόμμα».

Ο κ. Μανώλης τόνισε επίσης ότι οι ΑΝΕΛ υποχώρησαν εκλογικά λόγω του non paper, ότι αντί «να φτιάξουμε το κόμμα έφυγε για 2 μήνες διακοπές», και ότι ο κ. Καμμένος επιθυμεί ένα μικρό κόμμα.

Για την πρόταση Καμμένου στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, να παραιτηθούν οι βουλευτές των δύο κομμάτων ώστε να προκηρυχτούν πρόωρες εκλογές, δήλωσε ότι στελέχη του κόμματος είχαν εξηγήσει στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ ότι αυτό δεν «στέκει» συνταγματικά.

«Δεν συζητάει με κανέναν και μιλάει συνεχώς για ΣΥΡΙΖΑ. Είναι σα να λεει στον κόσμο ‘πήγαινε με τον ΣΥΡΙΖΑ’, μας χωρίζει χάος με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ξαφνικά τον ακούσαμε να μιλάει για δολάριο, (...) δεν είχαμε συζητήσει απολύτως τίποτε. Σήμερα λεει άλλα, το βράδυ άλλα, αύριο άλλα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μανώλης δήλωσε δε, ότι ενώ είχε κλείσει συμφωνία για διεύρυνση του κόμματος με τον ανεξάρτητο βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο ο κ. Καμμένος τη χάλασε.

«Δεν πάω στη ΝΔ. Δεν έφυγα για να γυρίσω» σημείωσε εξάλλου απαντώντας στα σενάρια περί επιστροφής του στην Ιπποκράτους. Τις ενστάσεις τους για την στρατηγική του προέδρου του κόμματος έναντι της σύμπραξης με την Κουμουνδούρου, αλλά και για τις δημόσιες θέσεις που λαμβάνει έθεσαν επίσης κατά την κοινή συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας οι Κώστας Μαρκόπουλος και Χρήστος Ζώης. ...
skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: