4.12.12

Ο Παπακωνσταντίνου του φταίει...

Κι ούτε λέξη, για την ταμπακιέρα!...


Βλέπει ως διώκτη του, τον-ανενεργό σήμερα και ξοφλημένο- Παπακωνσταντίνου.

 Χαρακτηρίζει τον εαυτό του υπόδειγμα φορολογουμένου αλλά δεν λέει λέξη για την ταμπακιέρα. 

Όπως αναφέρει...
στη δήλωση: 

«Αντί δικαιολογιών και ισχυρών νομικών επιχειρημάτων που έχω και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα λάβει υπόψη της η Δικαιοσύνη θα πω μόνο τα εξής ολίγα που είμαι σίγουρος ότι μπορούν να κατανοήσουν οι πάντες.

 Α) Οι ίδιοι συγκεκριμένοι πολιτικοί και τα στελέχη τους που τρία χρόνια καλύπτουν τη λίστα Λαγκάρντ έβγαλαν το αβάσιμο και εξοντωτικό πόρισμα του ΣΔΟΕ εις βάρος μου. Το είχε προαναγγείλει άλλωστε ο ίδιος ο τέως υπουργός ο κύριος Παπακωνσταντίνου στη Βουλή λέγοντας ότι θα επιληφθεί προσωπικώς.

 Β) Ανεξάρτητα από τον 5ετή πόλεμο εξόντωσης που υφίσταμαι, ανεξάρτητα κι από το πώς «το αδικαιολόγητο» 1,5 εκατ. ευρώ -δήθεν μη δηλωθέντος εισοδήματος- που μαγείρεψαν έφτασε σε 3,5 εκατ. ευρώ με παράνομες προσαυξήσεις, δηλώνω πως θα εξοφλήσω μέχρι τέλους το τελικό πρόστιμο που θα αποφασίσουν τα δικαστήρια, έστω κι αν δεν τους χρωστούσα τίποτα εξ αρχής. Γιατί σίγουρα αυτή την εποχή υπάρχουν πολλά εκατομμύρια άλλοι Έλληνες, πιο αδικημένοι και κατατρεγμένοι από εμένα. Το μόνο που δεν θα δεχτώ και θα παλέψω μέχρι τέλους είναι η ηθική μομφή περί φοροδιαφυγής, και όπως εξηγώ στη συνέχεια είναι εντελώς κωμικοτραγική ειδικά στην περίπτωση μου.

 Γ) Επειδή πρωτίστως με ενδιαφέρει η γνώμη του κόσμου και του κάθε πολίτη, είναι στη διάθεση του οιουδήποτε όλες μου οι φορολογικές δηλώσεις από τις οποίες προκύπτει ότι τα τελευταία δέκα χρόνια είμαι μεταξύ των ελάχιστων Ελλήνων που πληρώνουν ετησίως από 200.000 ευρώ έως 300.000 ευρώ φόρο προσωπικού εισοδήματος, πέραν των εκατομμυρίων ευρώ φόρου που καταβάλλουμε από τις εταιρίες που δημιουργήσαμε ως δημοσιογράφοι και απασχολούν 300 εργαζομένους. Βρείτε μου άλλον έναν φορολογούμενο που να πληρώνει τόσα στο κράτος κάθε χρόνο. Αν ήταν σαν εμένα όλοι οι «φοροφυγάδες» σίγουρα δεν θα ‘χε κανένα πρόβλημα η Ελλάδα. Και αναφέρω μόνο τα εισοδήματά μου τα τελευταία δέκα χρόνια, από τα τριάντα συνολικά που εργάζομαι και φορολογούμαι, γιατί αυθαιρέτως το ΣΔΟΕ του κυρίου Παπακωνσταντίνου δεν μου ‘χει αναγνωρίσει όλα τα προηγούμενα έτη πριν το 1992, επειδή όπως μου είπαν είχαν καταστραφεί τα αρχεία τους! Τόσο σοβαρό ήταν το πόρισμα που έβγαλαν. Τέλος, ας είναι βέβαιοι πως ό,τι κι αν μου κάνουν το «Πρώτο Θέμα» θα συνεχίσει να ξεσκεπάζει πώς τόσα χρόνια προστατεύουν τις ισχυρές οικογένειες του τόπου και «σφάζουν» κάθε Έλληνα όπου τον πετύχουν ή τον έχουν βάλει σκοπίμως στόχο.

 ΥΓ. Πριν από λίγες Κυριακές σας είχαμε εξηγήσει για το νέο πόλεμο που ξεκίνησαν τα γνωστά διεφθαρμένα (μα απολύτως φθαρμένα) εκδοτικά συγκροτήματα με αφορμή το νέο κυκλοφοριακό άλμα του «Πρώτου Θέματος». Τώρα η εκστρατεία αυτή κορυφώνεται. Λεπτομέρειες την ερχόμενη Κυριακή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: