9.12.12

«Η μιζέρια έχει σκεπάσει σχεδόν τα πάντα»...

Για το πώς βιώνει την κρίση στην καθημερινότητά του και το φαινόμενο της λογοκρισίας μίλησε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στο περιοδικό «TV glam» ο Αντώνης Κανάκης.

«Τα... φαινόμενα λογοκρισίας τα βρίσκω θλιβερά. Η απόπειρα ελέγχου της άποψης με θυμώνει και με απογοητεύει πολύ. Είχαμε αντιμετωπίσει κάποια τέτοια φαινόμενα στο παρελθόν, αλλά ελάχιστα. Το αντιμετωπίσαμε πολύ κάθετα. Δεν τα ανεχτήκαμε και κατόπιν συζήτησης κατάλαβαν αυτοί που έπρεπε να καταλάβουν ότι δεν θα τα ανεχτούμε» δηλώνει ο Αντώνης Κανάκης.

Στην ερώτηση ποιο είναι το πολιτικό πρόσωπο της Βουλής που τον απογοήτευσε περισσότερο απαντά: «Δεν είχα αυξημένες προσδοκίες από κανέναν τους, οπότε δεν με απογοήτευσε και κανένας».

Όσο για το αν τάσσεται υπέρ ή κατά του Μνημονίου, δηλώνει: «Είμαι υπέρ της δημιουργίας, της αξιοκρατίας, της εντιμότητας, της αξιοπρέπειας. Θέλω να καταναλώσω την ενέργεια μου θετικά δεν θέλω να είμαι αιχμάλωτος ενός τρομοκρατικού και έντεχνα δημιουργημένου κλίματος, κολλημένος σε μια τηλεόραση για να μάθω αν μας έδωσαν τελικά την επόμενη δόση, ώστε να ανακουφιστώ για λίγο».

Τέλος σε ό,τι αφορά την κρίση στην καθημερινότητά του και πως τη βιώνει, ο Αντώνης Κανάκης απαντά «Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι που η μιζέρια φαίνεται να έχει σκεπάσει σχεδόν τα πάντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: