30.12.12

Αγρίνιο: αστυνομοκρατία για τη ρατσιστική διανομή τροφίμων της Χρ. Αυγής...

Σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στο agrinionews.gr, από το πρωί στις 11 στην πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου έχει στηθεί η ρατσιστική φιέστα «διανομής τροφίμων μόνο για Έλληνες» από το μηχανισμό της Χρυσής Αυγής. Υπάρχει πολύ μεγάλη- και εμφανής-περιφρούρηση από... μέλη με παραλλαγές και φούτερ με τα εμβλήματα του κόμματος αλλά και του εθνικισμού.


Πολύ μεγάλη κινητοποίηση υπάρχει και από την αστυνομία με κλούβες των ΜΑΤ που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση. Υπάρχει εξονυχιστικός έλεγχος για τα στοιχεία και τουλάχιστον στην αρχή οι πιο πολλοί πολίτες ήταν στο απέναντι πεζοδρόμιο (φωτ.3) περισσότερο από περιέργεια. Δεν έχουν υπάρξει εντάσεις ή αντιδράσεις.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Μπαρμπαρούσης δήλωσε σε τοπικά ΜΜΕ ότι το κόμμα του θα καταθέσει μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου για τη χτεσινή επίθεση σε ψησταριά όπου βρισκόταν μέλη του κόμματός του - φυσικά κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ως ηθικό αυτουργό «για εμπρηστικές δηλώσεις που έκαναν μέλη του» από τη στιγμή που μαθεύτηκε η πρόθεση για την διανομή τροφίμων μόνο για Έλληνες από το κόμμα του.

Να σημειωθεί ότι στην πλατεία Δημάδη υπάρχει από νωρίτερα συγκέντρωση από περίπου 30-40 άτομα που έχουν αναρτήσει πανό κατά της Χ.Α. καθώς και συνθήματα για την πρόσφατη επέμβαση στη Βίλα Αμαλίας στην Αθήνα.
left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: