5.12.12

Μέρες Γκαίμπελς...


Και χυδαιότητας... Ο "αγιογράφος" χτυπάει άνανδρα πάνω στην πληγή της, μια γυναίκα, θυμίζοντάς της, στας δυσμάς του βίου της, πως ο άντρας της, την απάτησε και την παράτησε για άλλη...

Και παρ' ότι κατέχει την τέχνη της υπαινικτικής γραφής, δεν διστάζει να καταφέρει, το χτύπημα, εν ψυχρώ.
Με το όνομα της άλλης. Και τη φράση του Ανδρέα, "έλα Δήμητρα" ...
Στο κείμενο -υπό τον τίτλο "Φάκες" - η Μαργαρίτα Παπανδρέου φωτογραφίζεται, ως ένοχη ( "εμφανίζεται να βρίσκεται σε λίστα καταθετών και μάλιστα της τράπεζας HSBC στην Ελβετία" ) !
Το γεγονός ότι...

δεν υπάρχει το όνομα Μαργαρίτα Παπανδρέου στη λίστα (αλλά ένα άλλο: Μαρία Παντελή) κι ότι ο όλος θόρυβος προέκυψε από κουτσομπολιό κι όχι από στοιχεία, δεν έχει καμιά σημασία για τη δημοσιογραφική επάρκεια του δημοσιογράφου των ΝΕΩΝ, Δημήτρη Μητρόπουλου.
Όπως δεν έχει σημασία ότι ο φίλος του Σαμαρά και έμπιστός του, ειδικός Γραμματέας του ΣΔΟΕ, κατέθεσε ότι άκουσε από ένα άλλο στέλεχος του ΣΔΟΕ, τον κύριο Λέκκα να λέει ότι άκουσε -κι αυτός- ότι πίσω από το όνομα της Μαρίας Παντελή, κρύβεται η Μαργαρίτα Παπανδρέου.
Όπως, τέλος, δεν έχει σημασία ότι ο Λέκκας στη συνέχεια διαψεύδει αυτό που ο φίλος του Σαμαρά λέει ότι τον άκουσε να λέει.
Έτσι, λοιπόν και με βάση το αλφαβητάρι του Γκαίμπελς, η Μαργαρίτα Παπανδρέου θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις στη Δικαιοσύνη για κάτι που είπε κάποιος -και στη συνέχεια αρνήθηκε ότι το 'πε- και τ' άκουσε ένας άλλος, ο οποίος επιμένει ότι τ' άκουσε!
Φαιά γραφή, που αλληθωρίζει μεταξύ της συνειδητής συσκότισης των γεγονότων και της υπαλληλικής διάθεσης, να φανεί αρεστή στον εργοδότη -που η Μαργαρίτα τον χαρακτήρισε "άνανδρο και ανήθικο" .
Κρίμα...

Ν-Ν

Δεν υπάρχουν σχόλια: