27.12.12

Ο Αλέξης, ο Μέσι και η ΕΠΟ...




Η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Λατινική Αμερική είχε και ποδοσφαιρικό χρώμα, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισκέφτηκε την... Ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής και συζήτησε την πιθανή διεξαγωγή ενός φιλικού αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα μεταξύ Ελλάδας -Αργεντινής. Η φωτογραφία δε με τη φανέλα της παρέας του Μέσι με τυπωμένο το επίθετο του Αλέξη απλά καταδεικνύει πως το θέμα είχε δουλευτεί εδω και καιρό, γιατί απλούστατα φανέλα της Αργεντινής με το όνομα Τσίπρας δεν τυπώνεται σε πέντε λεπτά!

Ωραία η προσπάθεια και η κίνηση απο τον Σύριζα αλλά δεν ξέρουν πως τα φιλικά δεν τα κανονίζουν οι ομοσπονδίες, αλλά οι εταιρείες που έχουν τα αποκλειστικά δικαιώματα τους; Ξέρετε ποιά είναι η πάγια αμοιβή της παρέας του Μέσι για να παίξει ενα φιλικό παιχνίδι; Ρωτήσαμε και μας έπεσε το ακουστικό απο τα χέρια. Μιλάμε για περισσότερα απο 500.000 ευρώ!

Το ερώτημα που τίθεται στους οργανωτές της επίσκεψης είναι πώς κανείς δεν γνώριζε πως το ποδόσφαιρο είναι αυτοδιοικούμενο στην Ελλάδα απο το 2008 και τα πολιτικά κόμματα απαγορεύεται να εμπλέκονται στο ποδόσφαιρο ιδιαίτερα σε αγωνιστικά ζητήματα;

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: