22.12.12

Για «πόλεμο λάσπης» καταγγέλλει ο Αντρίκος τον Καμμένο

gia-polemo-laspis-kataggellei-o-antrikos-ton-kammenoΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ «ΠΑΕΙ» ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ CDSΕξαιρετικά σκληρή ανακοίνωση, στην οποία καταφέρεται με σφοδρότητα εναντίον του Πάνου Καμμένου, εξέδωσε σήμερα ο Αντρίκος Παπανδρέου, μιλώντας για «συνεχή και ακατάπαυστο πόλεμο λάσπης» που δέχεται από τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, για το «υποτιθέμενο σκάνδαλο των CDS».

Μάλιστα, ο... αδελφός του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, κάνει λόγο για κατάφωρη και ανήθικη επίθεση την οποία δέχεται από τον Πάνο Καμμένο, ανακοινώνοντας ότι κατέφυγε σε νέα προσφυγή στην Ελληνική Δικαιοσύνη, ζητώντας αυτή να συνεκδικαστεί από κοινού με εκείνη που ήδη εκκρεμεί για το ίδιο ζήτημα και με τους ίδιους πρωταγωνιστές.

Η ακριβής ανακοίνωση του Αντρίκου Παπανδρέου έχει ως εξής:

«Επί ενάμισι χρόνο αντιμετωπίζω ένα συνεχή και ακατάπαυστο πόλεμο λάσπης από τον κ. Πάνο Καμμένο, ο οποίος συνειδητά, με ψευδείς ισχυρισμούς, εμπλέκει το όνομά μου σε ένα υποτιθέμενο σκάνδαλο πωλήσεων CDS.
 
Για να προστατευθώ από αυτήν την επίθεση, αναγκάστηκα να ασκήσω ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών σχετική αγωγή μου, με την οποία πρωτίστως ζητώ την αποκατάσταση της αλήθειας.
 
Στην αγωγή μου αυτή έχω περιλάβει στοιχεία και αποδείξεις, από τα οποία κάθε καλόπιστος και αντικειμενικός αναγνώστης θα μπορούσε να αντιληφθεί ότι ουδεμία σχέση έχω με τα όσα αδιανόητα και ακατάληπτα καταμαρτυρά ο κ. Καμμένος. 
  
Δυστυχώς, για προφανείς λόγους, ο κ. Καμμένος όχι μόνον αρνείται να αποδεχθεί την αλήθεια αλλά συνεχίζει να εκτοξεύει οχετό λάσπης εναντίον μου ανακαλύπτοντας στο πλαίσιο των πολιτικών του ονειρώξεων και άλλα ευφάνταστα σκάνδαλα, στα οποία πάντα εμπλέκει και εμένα απλά και μόνο γιατί έχω το επώνυμο Παπανδρέου.
 
Ο κ. Καμμένος έχει φτάσει πλέον σε τέτοιο σημείο κατάφωρης και ανήθικης επίθεσης εναντίον του προσώπου μου ώστε δεν αισχύνεται να με υβρίζει προσωπικά και να με απειλεί με λαϊκά δικαστήρια.
 
Για όλους αυτούς τους λόγους είμαι αναγκασμένος να απευθυνθώ για άλλη μία φορά στην ελληνική δικαιοσύνη, πράγμα και το οποίο ήδη έπραξα με την κατάθεση και δεύτερης αγωγής κατά του κ. Καμμένου, η οποία είναι απόλυτα συναφής με την πρώτη και για το λόγο αυτό ζήτησα  επιπλέον την συνεκδίκασή της με την πρώτη»...
newpost.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: