17.12.12

Αίτηση επανεγγραφής στο ΠΑΣΟΚ από τον Κουτσούκο...


Ο κ. Κουτσούκος ενημέρωσε ότι παρέδωσε ήδη στον Γραμματέα της ΤΟ Αμαλιάδας, όπου και είναι μέλος, την «προβλεπόμενη από τη σχετική εγκύκλιο αίτηση επανεγγραφής - επιβεβαίωσης στοιχείων».
Αίτηση επανεγγραφής του στο ΠΑΣΟΚ υπέβαλε ο...
ανεξάρτητος βουλευτής Γιάννης Κουτσούκος, ο οποίος είχε τεθεί εκτός ΚΟ και εκτός κόμματος, καθώς είχε ψηφίσει «παρών» στην ψηφοφορία της 7ης Νοεμβρίου για τα νέα μέτρα.

Με επιστολή του προς το Γραμματέα ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ν. Ηλείας και τα μέλη της ΝΟΕΣ Ν. Ηλείας, ο κ. Κουτσούκος ενημέρωσε ότι παρέδωσε ήδη στον Γραμματέα της ΤΟ Αμαλιάδας, όπου και είναι μέλος, την «προβλεπόμενη από τη σχετική εγκύκλιο αίτηση επανεγγραφής - επιβεβαίωσης στοιχείων».

Επιπλέον, με την επιστολή του, εύχεται «καλή δύναμη στον κοινό μας αγώνα για την ανασύσταση του ΠΑΣΟΚ και την επιτυχία του συνεδρίου μας», για το οποίο αναφέρει ότι «είναι ίσως η τελευταία μας ευκαιρία για να ανασυγκροτήσουμε το κίνημά μας και σ' αυτήν την κατεύθυνση χρειάζεται να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις».

Συνεχίζοντας, εκφράζει τη λύπη του για το γεγονός ότι «παρά τη θέλησή μου, δεν βρίσκομαι σήμερα μαζί σας ώστε να καταθέσω τις σκέψεις μου και τους προβληματισμούς μου προκειμένου να συμβάλλω στην επίτευξη των στόχων μας» και σημειώνει ότι, όμως, θα το πράξει «συμμετέχοντας στις διαδικασίες της Τ.Ο. Αμαλιάδας όπου είμαι μέλος»...
voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: