10.12.12

Ανταρσία κατά Καμμένου από Μαρκόπουλο και Ζώη...


Έξαλλοι με τη συμπεριφορά του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου φέρονται να είναι οι βουλευτές του κόμματος.
Μάλιστα, εκτάκτως, και έπειτα από...
απαίτηση βουλευτών του Ανεξαρτήτων Ελλήνων, συγκαλείται στις 4:30 το απόγευμα η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί υπό τον πρόεδρο του κινήματος Πάνο Καμμένο στα γραφεία των ΑΝΕΛ στην Λεωφ. Συγγρού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κώστας Μαρκόπουλος και ο Χρήστος Ζώης εξαπέλυσαν σκληρές κατηγορίες κατά του Πάνου Καμμένου με αφορμή τη στάση του στη σημερινή κοινή συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ.

Η σύγκρουση άρχισε όταν ο κ. Καμμένος δεν θέλησε να υπάρξει ευρύς διάλογος μετά την εισήγηση που έκανε ο ίδιος παρουσία και των τηλεοπτικών καμερών.

Έντονα αντέδρασε ο Κώστας Μαρκόπουλος ο οποίος αφού άσκησε κριτική για μία σειρά αποφάσεων ζήτησε να συζητηθούν θέματα όπως η γραμμή, η πολιτική φυσιογνωμία του κόμματος, αλλά και ζητήματα ηθικής τάξης.

Μαζί του συμπαρατάχθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Χρήστος Ζώης.

Ο κ. Καμμένος προκειμένου να αποφύγει τον διάλογο, προτίμησε να φύγει!

Οι βουλευτές και στελέχη του κόμματος κατηγορούν τον Πάνο Καμμένο ότι απέδρασε δείχνοντας όπως είπαν «απαράδεκτη για αρχηγό κόμματος δειλία και ανευθυνότητα»...
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: