4.12.12

Μαυραγάνης: Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τους πολίτες

Η κυβέρνηση θα κάνει το καλύτερο δυνατό για τους πολίτες, τόνισε ο υφυπουργός Οικονομικών, Γιώργος Μαυραγάνης, μετά τη συνάντηση που είχαν...
στελέχη του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης με τον σύμβουλο του πρωθυπουργού, Χρύσανθο Λαζαρίδη, στο Μέγαρο Μαξίμου.

 Σύμφωνα με πληροφορίες στο επίκεντρο βρέθηκε η απλοποίηση του συστήματος φορολογίας εισοδήματος για τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους με την καθιέρωση κλίμακας με τρεις φορολογικούς συντελεστές από οχτώ συντελεστές που έχει το ισχύον καθεστώς καθώς η καλύτερη δυνατή μετατροπή του αφορολόγητου ποσού εισοδήματος σε σύστημα επιστροφής φόρου.

 Σύμφωνα με τον υφυπουργό, συζητήθηκαν και οι προτάσεις, που υπεβλήθησαν εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ και όπως είπε το φορολογικό θα συζητηθεί εκ νέου σε νέα συνάντηση του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

 Αύριο, ο κ. Στουρνάρας θα συναντηθεί με εκπροσώπους του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ και στις 13:00 θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια...
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: