2.12.12

Τύμπανα πολέμου...



ΠΑΛΗΣ ξεκίνημα, νέοι αγώνες...
Τους στίχους του Αλέκου Παναγούλη θυμήθηκα με αφορμή τους Ανεξάρτητους Ελληνες. Ή, μάλλον, τη διχόνοια στις τάξεις τους και συγκεκριμένα την υπόγεια σύγκρουση ανάμεσα στον Πάνο Καμμένο και στον Κώστα Μαρκόπουλο , η οποία καλά κρατεί και... πιστεύω ότι θα έχει μέλλον.
ΤΟ ΛΕΩ επειδή τις προάλλες, στη συζήτηση της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για τη σύσταση Εξεταστικής για το Μνημόνιο, ο Μαρκόπουλος δεν χειροκρότησε τον αρχηγό του και μάλιστα σε δύο χαρακτηριστικές περιπτώσεις. Η πρώτη ήταν η επίθεση του Καμμένου στον Μανώλη Κεφαλογιάννη με αφορμή τη λίστα Λαγκάρντ. Η δεύτερη ήταν τα υπονοούμενα που άφησε ότι ως βουλευτής της ΝΔ είχε δώσει στον Δημήτρη Σταμάτη φάκελο με στοιχεία για τα CDS, ο οποίος «θάφτηκε». Ο Σταμάτης μάλιστα του απάντησε ότι ο φάκελος δεν είχε κανένα στοιχείο και προκάλεσε τον αρχηγό των Ανεξαρτήτων Ελλήνων να τον καταθέσει στη Βουλή για να το διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι και οι βουλευτές.
ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ έφτανε που ο Μαρκόπουλος δεν συμφώνησε με τα προαναφερθέντα, προχώρησε και σε μία τοποθέτηση που δεν θεωρώ τυχαία. Είπε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση λέει «"ναι σε όλα" στο εσωτερικό και η κυβέρνηση "ναι σε όλα" στο εξωτερικό. Και οι δύο κάνουν εξίσου ζημιά στη χώρα». Εκτιμώ ότι κάπως έτσι ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων τραβά γραμμή στη συνεργασία των ΑΝΕΞΕΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ. Εξού και ακούω τύμπανα πολέμου...

πηγη "Μικροπολιτικός" (ΝΕΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: