20.12.12

Ο Τρύφων Κολλίντζας και η μνημονιακή πελατεία του ΣΚΑΙ...



Για φρεσκάρισμα της μνήμης διαβάστε στη συνέχεια για την περίπτωση του Τρύφωνα Κολλίντζα (συνεργάτη του Λ. Λαυρεντιάδη) και τις συχνές εμφανίσεις του στον ΣΚΑΙ όπως τις κατέγραψε το Enimerosi24 τον περασμένο Μάρτιο με τίτλο, «Λιγοστεύει η ... μνημονιακή πελατεία του ΣΚΑΙ» !
Λιγοστεύει η μνημονιακή πελατεία του Σκάι

Εισαγγελέας καλεί Τρύφωνα Κολλίντζα
ΤΡΥΦΩΝ ΚΟΛΛΙΝΤΖΑΣ: ο καθηγητής Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, γνωστός για τις «ρηξικέλευθες» απόψεις στο ασφαλιστικό, πρ. πρόεδρος της Attica και πρ. διευθύνων σύμβουλος στην Proton Bank.

Ο εισαγγελέας του απαγόρευσε την έξοδο από τη χώρα, ως εμπλεκόμενο στο σκάνδαλο Λαυρεντιάδη και ως κατηγορούμενο για απάτη κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, για υπεξαίρεση, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος και για απιστία σε βαθμό κακουργήματος, από κοινού και κατ’ εξακολούθηση.

Ναι, είναι ο ίδιος που συμμετείχε (μέχρι την περασμένη εβδομάδα) σε εκπομπές του ΣΚΑΙ και προσπαθούσε, μέσα από τον «πύρινο» λόγο του να πείσει για την αναγκαιότητα και τη «σωτηρία» των μνημονίων και της Τρόικα και υπογράμμιζε σε κάθε τόνο, πόσο ανίκανος και αναποτελεσματικός είναι ο δημόσιος τομέας και πόσο επιρρεπής είναι στη διαφθορά ο ελληνικός λαός (!!!)

ΥΓ1. ο κ. Κολλίντζας εργαζόταν στον ιδιωτικό τομέα, διατηρώντας τη θέση του στο πανεπιστήμιο, παρά το γεγονός πως κατ’ επανάληψιν η ΓΣ του Οικονομικού, του είχε αρνηθεί την «ετεροαπασχόληση».

ΥΓ2. ο κ. Κολλίντζας ήταν επίσης ο υπεύθυνος (με απόφαση του ΔΣ) της PROTON απέναντι στην Τράπεζα Ελλάδος… Θυμίζουμε πως (όπως αποκάλυψε τον Ιούλιο του 2011, η εφημερίδα Ελευθεροτυπία) με απόφαση του υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου, δόθηκαν -σκανδαλωδώς- 100 εκατομμύρια από τα αδιάθετα του Δημοσίου στην PROTON, (για τη «στήριξη» του χρηματοπιστωτικού μας συστήματος εν μέσω κρίσης), την εποχή που ο Λαυρεντιάδης και η Τράπεζά του, ελέγχονταν για υπεξαιρέσεις και σωρεία παρανομιών.

ΥΓ3. ο κ. Κολλίντζας, είναι στέλεχος της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, της Ντόρας Μπακογιάννη.
«συνάντηση με αντιπροσωπεία της τρόικας είχαν ο ευρωβουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας Θεόδωρος Σκυλακάκης και το στέλεχος του κόμματος Τρύφων Κολλίντζας, προκειμένου να ενημερώσουν για το εναλλακτικό μεσοπρόθεσμο που παρουσίασε η Ντόρα Μπακογιάννη και υιοθετήθηκε από την Κ.Ο. των Ευρωπαίων Φιλελευθέρων Δημοκρατών» (από ανακοίνωση της 22/6/2011).


enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: