17.12.12

Έπονται κι άλλες φούσκες...


"Δεν πρέπει να εκπλήσσει κανένα η βαναυσότητα της εσωτερικής σύγκρουσης. Αυτός ήταν πάντα ο τρόπος με τον οποίο εκφραζόταν και δρούσε η ΝΔ"...
Ξέραμε για τη φούσκα στις μετοχές και τα ακίνητα. Την περασμένη βδομάδα έσκασε η πρώτη κομματική φούσκα, των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
Μερικοί αντιμετώπισαν το...
φαινόμενο με θυμηδία παρακολουθώντας το δημόσιο «ξεκατίνιασμα», γράφει, μεταξύ άλλων, ο εκπρόσωπος της ΔHMAΡ, Νίκος Μπίστης, στο σημερινό ΕΘΝΟΣ. 


Διαβάστε ένα απόσπασμα: 


Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες είναι κόμμα που προέκυψε από το κατακάθι της ΝΔ, όταν η τελευταία συμμετείχε στον διαγωνισμό αντιμνημονιακής ρητορικής. Δεν πρέπει να εκπλήσσει κανένα η βαναυσότητα της εσωτερικής σύγκρουσης. Αυτός ήταν πάντα ο τρόπος με τον οποίο εκφραζόταν και δρούσε αυτό το κόμμα.

Με πρακτικές υποκόσμου (non paper), με ορολογία που πολλές φορές τη ζήλευε και η Χρυσή Αυγή, με γραφικές και ασυνάρτητες συμπεριφορές, αιωρούμενοι από τη δραχμή στο δολάριο, οι Ανεξάρτητοι Ελληνες ήταν ό,τι ακριβώς καταγγέλλουν με μεγάλη καθυστέρηση -και αφού έδωσαν επανειλημμένα πολιτική κάλυψη στον Καμμένο- όσοι σήμερα αποχωρούν καταγγέλλοντας και καταγγελλόμενοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: