27.12.12

Οι Έλληνες μπορούν να ζήσουν χωρίς δανειστές, λέει ο Πάνος Καμμένος...


Η Ελλάδα «πρέπει να απεγκλωβιστεί το ταχύτερο από τους διεθνείς τοκογλύφους για να ανασάνει ο λαός» δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων από το Ηράκλειο, πρώτο σταθμό της διήμερης περιοδείας του στην Κρήτη.
«Οι Έλληνες μπορούμε να...
ζήσουμε χωρίς να έχουμε τους δανειστές, τους επικυρίαρχους, χωρίς να έχουμε αντικαταστήσει στα υπουργεία τους υπουργούς από επιτρόπους, χωρίς να παίρνουμε εντολές από την τρόικα και την κ. Μέρκελ» είπε ο Πάνος Καμμένος.

Μίλησε επίσης για πολιτική ύφεσης και στοχοποίησης των Ελλήνων που οδήγησε σε 3000 αυτοκτονίες και σε 1.800.000 ανέργους και προσέθεσε ότι «η Ελλάδα είναι η χώρα του πολιτισμού και της Δημοκρατίας και οι Έλληνες δεν θα πρέπει να υποταχθούν στις πιέσεις των ξένων εταίρων μας».

Σύμφωνα με τον ίδιο «η απελευθέρωση της χώρα θα γίνει όταν καταλάβουμε όλοι οι Έλληνες ότι αυτή τη στιγμή το Σύνταγμα καταπατείται, η Δημοκρατία κινδυνεύει και είναι υποχρέωση όλων των πολιτών να εφαρμόσουμε αυτό που λέει ρητά το άρθρο 120 του Συντάγματος ότι η προστασία και η διαφύλαξή του επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων».

Αναφερόμενος στα εσωκομματικά των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε ότι «με το ιδρυτικό μας συνέδριο μετουσιωνόμαστε στο μεγαλύτερο δημοκρατικό και πατριωτικό κίνημα το οποίο θα μπορέσει να πάρει στα χέρια του την τύχη της χώρας».

«Όσοι θέλουν παραμάγαζα της μεταπολίτευσης», είπε, «μπορούν να τα κάνουν από μόνοι τους. Εμείς θα προχωρήσουμε μαζί με τον ελληνικό λαό, με πολίτες που είναι αποφασισμένοι να συγκρουστούν με τη νέα τάξη πραγμάτων πρόσθεσε.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων έφτασε στο Ηράκλειο με το πλοίο της γραμμής και συναντήθηκε με στελέχη του κόμματος. Στη συνέχεια επισκέφθηκε την αγορά και τους κεντρικούς δρόμους της πόλης και συνομίλησε με Ηρακλειώτες.

Το βράδυ αναμένεται να αναχωρήσει για τα Χανιά συνεχίζοντας την περιοδεία του στην Κρήτη...
NEA

Δεν υπάρχουν σχόλια: