10.12.12

«Το μόνο που θέλαμε ήταν μια μικρή, ανόητη φάρσα»...

Μετανιωμένοι και συγκλονισμένοι από τον τραγικό θάνατο της νοσοκόμας Τζ. Σαλντάνα η οποία προώθησε το τηλεφώνημα-φάρσα που έκαναν στο King Edward VII όπου νοσηλευόταν η έγκυος Κέιτ, δηλώνουν οι δυο παραγωγοί του αυστραλιανού ραδιοφωνικού σταθμού, μιλώντας για... πρώτη φορά, αφότου- όπως δείχνουν τα μέχρι στιγμής στοιχεία- η νοσοκόμα έδωσε τέλος στη ζωή της.
«Ήταν το χειρότερο τηλεφώνημα της ζωής μου. Το σκέφτηκα γύρω στο ένα εκατομμύριο φορές και ήθελα να τους πλησιάσω (την οικογένεια της Σαλντάνα) και να τους κάνω μια μεγάλη αγκαλιά. Ελπίζω να είναι οκ, αλήθεια το ελπίζω» είπε μιλώντας στο δίκτυο Nine, δακρυσμένη και αναστατωμένη η παραγωγός Μελ Γκρέγκ.

«Ελπίζω να έχουν την αγάπη, την στήριξη και την φροντίδα που χρειάζονται» σημείωσε ο συνάδελφός της Μάικλ Κρίστιαν, λέγοντας ότι νιώθει συντετριμμένος και εξηγώντας:

«Δεν φαίνεται αληθινό γιατί δεν θα μπορούσες να προβλέψεις ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο από μια φάρσα. Ξέρετε ότι δεν υπήρχε πρόθεση να τραβήξει τόσο πολύ. Η πρόθεσή μας ήταν να γίνει μια μικρή, ανόητη φάρσα που τόσοι έχουν κάνει πριν (από εμάς). Δεν έπρεπε να συμβεί αυτό.» Είναι η πρώτη φορά που οι δυο παραγωγοί μίλησαν στα ΜΜΕ (στο channel Nine και στο channel Seven) μετά το τραγικό συμβάν που προκάλεσε οργή στην Βρετανία και οδήγησε σε επίσημη διαμαρτυρία του νοσοκομείου King Edward VII του Λονδίνου προς τον αυστραλιανό σταθμό.

Oι δυο dj, μιμούμενοι τις φωνές της βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Καρόλου κατόρθωσαν να αποσπάσουν πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ, δίχως να γίνει αντιληπτή η πραγματική τους ταυτότητα.

Η νοσοκόμα που προώθησε το τηλεφώνημα, η 46χρονη Τζ. Σαλντάνα, βρέθηκε νεκρή την περασμένη Παρασκευή το πρωί και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αυτοκτονία. Τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου της.

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: