22.12.12

«Έκραξαν» τον Τσούκαλη...


...μέσω της συζύγου του...
Τα πυρά γνωστής πατρινής, πρώην αιρετής η οποία είχε θητεύσει και αντιδήμαρχος, δέχθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ, Νίκος Τσούκαλης.

Η πρώην αντιδήμαρχος, σύμφωνα με... την εφημεριδα "Κόσμος", αφού είδε κι απόειδε, όταν διαπίστωσε πως ο  βουλευτής δεν βγαίνει στο τηλέφωνο, πήρε τη σύζυγό του, την οποία και «στόλισε» κανονικά - για τη στάση τόσο του βουλευτή όσο και συνολικά της ΔΗΜΑΡ.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον εξάψαλμο προς τον Ν. Τσούκαλη με δίαυλο τη σύζυγο του, στάθηκαν οι πρώτες εφεδρείες εργαζόμενων στο Δήμο, μεταξύ των οποίων είναι ο γιoς της διαμαρτυρόμενης πατρινής.

Τα όσα ακούστηκαν στο τηλέφωνο είναι αποκαλυπτικά της δυσφορίας που υπάρχει από το σύνολο των πολιτών της Αχαΐας προς το πρόσωπο του Αχαιού βουλευτή της ΔΗΜΑΡ, καθώς η πρώτη αναφορά είχε να κάνει με τη στάση του και το ρόλο που παίζει στη στήριξη της κυβέρνησης.
«Γι' αυτό τον στηρίξαμε, για να απολύει τα παιδιά του κόσμου» ήταν η πρώτη αναφορά της πρώην αντιδημάρχου προς τη γυναίκα του βουλευτή, η οποία προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ψελλίζοντας «μα αυτό είναι κάτι προσωρινό» για να προκαλέσει την έντονη αντίδραση της συνομιλήτριας της από την άλλη γραμμή, που άρχισε να φωνάζει «τι λές ...κυρά μου, που θα μου πεις είναι κάτι προσωρινό, σαν δεν ντρέπεστε που ξεχάσατε τι λέγατε και πουλάτε εκδουλεύσεις και εξουσία σήμερα. Προσωρινοί είστε εσείς».

Ακούστηκαν κι΄ άλλα που εμπίπτουν στην κατηγορία των γαλλικών με την κατάληξη περιλαμβάνει και το κλείσιμο του τηλεφώνου στα μούτρα της συζύγου του κ. βουλευτή.


πηγη thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: