19.12.12

Φουντώνουν οι φήμες ότι κρύβεται στο Αγιο Ορος ο Κυριακίδης, στενός συνεργάτης του Λαυρεντιάδη...


Κύκλοι του Αγίου Ορους διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι κρύβεται εκεί ο καταζητούμενος, πρώην alter ego του επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, ο επίσης επιχειρηματίας Πέτρος Κυριακίδης.
Ο Πέτρος Κυριακίδης που από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο...
πλευρό του Λαυρεντιάδη και αποτέλεσε εκτός από συμπαραστάτη του στα ιατρικά του προβλήματα και σύμβουλο του σε θέμα επιχειρήσεων, ήταν ο άνθρωπος πάνω στο οποίο χτίστηκε το μιντιακό κομμάτι της αυτοκρατορίας Λαυρεντιάδη.

Οπως αποδεικνύεται από τη δικαστική έρευνα το μεγαλύτερο μέρος των εξαγορών στο χώρο των ΜΜΕ έγινε με χρήματα που αφαιρέθηκαν με μη σύννομες διαδικασίες από την Proton Bank και γι' αυτό εναντίον του Πέτρου Κυριακίδη έχουν ασκηθεί διώξεις σε βαθμό κακουργήματος ενώ διετάχθη και η σύλληψή του ως υπόπτου φυγής.

Ο Πέτρος Κυριακίδης όπως όλα δείχνουν αποφάσισε να εξαφανιστεί μόλις πληροφορήθηκε την επιχείρηση της αστυνομίας για τη σύλληψη Λαυρεντιάδη που χρονικά προηγήθηκε κατά λίγες ώρες από την έκδοση του δικού εντάλματος.

Για το λόγο αυτό, οι αστυνομικές αρχές εκτιμούν ότι δεν έχει προλάβει να διαφύγει στο εξωτερικό και κρύβεται εντός της ελληνικής επικράτειας.

Ορισμένοι μάλιστα, πιθανολογούν ότι έχει καταφύγει στο Αγιο Ορος λόγω των γνωστών σε όλους σχέσεών του με την εκκλησία, των οικονομικών ενισχύσεων που έχει κατά καιρούς δώσει και των ειδικών επαφών που διατηρούσε με αρκετές μονές του Αγίου Ορους.

Η διάψευση, όπως τουλάχιστον σημειώνει το agioritikovima.gr, είναι κατηγορηματική και γίνεται λόγος για σενάρια παραπληροφόρησης για τη δημιουργία εντυπώσεων...
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: