21.12.12

Μεθυσμένος "επιτέθηκε" σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ηλείας με μαθητές...

Ένα πρωτοφανές περιστατικό που συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης, εξετάζουν οι Αστυνομικές Αρχές στην Αμαλιάδα. Ένας άνδρας που σύμφωνα με πληροφορίες βρισκόταν υπό την επήρεια
μέθης, έκλεισε με το όχημά του το δρόμο σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ που... μετέφερε μαθητές και εκτελούσε το δρομολόγιο προς Εφύρα και προκάλεσε ζημιές και πανικό στον οδηγό και τους επιβαίνοντες.

Σύμφωνα με πληροφορίες το λεωφορείο εκτελούσε το δρομολόγιο Αμαλιάδα – Σιμόπουλο, μεταφέροντας ως επί το πλείστον μαθητές. Στην είσοδο της Εφύρας και άγνωστο για πιο λόγο ο 47χρονος δράστης που εκεινίτο με το όχημά του στο αντίθετο ρεύμα, σταμάτησε μπροστά στο λεωφορείο ευτυχώς χωρίς να συμβεί τροχαίο ατύχημα, αλλά κλείνοντάς του την πορεία.

Στη συνέχεια βγήκε από το όχημά του και με γροθιές έσπασε τα τζάμια της μπροστινής πόρτας του λεωφορείου. Παράλληλα – σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες απειλούσε πως θα κάψει το λεωφορείο και έβριζε «θεούς και δαίμονες». Ο δράστης προσπάθησε ανεπιτυχώς να σπάσει και το τζάμι από την πόρτα του οδηγού, ήδη αιμόφυρτος από τα θραύσματα που του είχαν κόψει τα χέρια.

Επίσης από τα θραύσματα με βάση τις ίδιες πηγές τραυματίστηκε πολύ ελαφρά ο 29χρονος οδηγός του λεωφορείου, που μεταφέρθηκε προληπτικά στο Γ.Ν. Αμαλιάδας. Για αρκετά λεπτά μέχρι να αποχωρήσει ο δράστης, επικράτησε πανικός στους μικρούς μαθητές και τους υπόλοιπους επιβαίνοντες που αντίκριζαν για αρκετά λεπτά έναν άνθρωπο εκτός ελέγχου να χτυπά το λεωφορείο και να επιτίθεται φραστικά στον οδηγό. Ο δράστης μέχρι αργά το βράδυ της Πέμπτης αναζητείτο από τις Αρχές στα όρια του Αυτοφώρου.

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: