13.12.12

Είμαστε εδώ για να δίνουμε λύσεις, λέει ο Βενιζέλος (ΒΙΝΤΕΟ)...



Ο Ευάγγελος Βενιζέλος παρουσιάζοντας την πρόταση του κόμματος για την προστασία των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, αναφέρθηκε και στο ζήτημα του συντονισμού της τρικομματικής κυβέρνησης.

«Ο πολιτικός συντονισμός των ... κομμάτων των τριών που στηρίζουν την κυβέρνηση και συγκροτούν την πλειοψηφία στη βουλή είναι απολύτως αναγκαίος. Γίνεται και είπαμε ότι πρέπει να γίνεται με έναν πιο οργανωμένο τρόπο ώστε να καλύπτουμε όλη την θεματολογία. Αυτό και γινόταν και γίνεται και είπαμε να γίνεται πιο συστηματικά, πιο αποτελεσματικά. Αυτό έχει συμφωνηθεί...», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Και πρόσθεσε: «Τώρα, ο τρόπος υλοποίησης πρέπει πάντα να είναι ευέλικτος γιατί πρέπει να προσαρμοζόμαστε στις εξελίξεις. Πρέπει να αντιμετωπίζουμε κάθε πρόβλημα με τη μέθοδο που του αρμόζει. Η επαφή όμως είναι διαρκής και σε πάρα πολύ καλό κλίμα. Εμείς δεν είμαστε εδώ για να δημιουργούμε προβλήματα στο πως λειτουργεί η κυβέρνηση, είμαστε εδώ για να δίνουμε δυναμική, για να δίνουμε λύσεις, να εισάγουμε αντικείμενα στον πολιτικό διάλογο, να θέτουμε την ατζέντα με δημιουργικό τρόπο γιατί σερνόμαστε, δυστυχώς, ως χώρα επί πάρα πολύ καιρό πίσω από τις διακυμάνσεις της κρίσης.


real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: