17.12.12

Με μήνυση απαντά η Μπάρμπα στον τηλεκριτικό Κοσμά Βίδο...


Έτοιμη να καταθέσει μήνυση εναντίον του τηλεκριτικού Κοσμά Βίδου για άρθρο του στο Βήμα της Κυριακής δηλώνει η Βάνα Μπάρμπα.
Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα ο τηλεκριτικός έγραφε μεταξύ άλλων για την Βάνα Μπάρμπα:
«Δηλώσεις, συμπεράσματα, σκέψεις ζωής και...
αποφάσεις που αλλάζουν από καιρό σε καιρό ανάλογα με την περσόνα (τη sexy ή την άλλη, την κατασταλαγμένη και ώριμη) που η “θιασάρχης και θεατρική παραγωγός”, όπως συστήθηκε εσχάτως, θέλει κάθε φορά να πλασάρει. Κι έτσι η Βάνα – χαμαιλέων υπάρχει χωρίς στην πραγματικότητα να κάνει τίποτε άξιο λόγο, μόνο αμπελοφιλοσοφώντας, περιφέροντας την ασυνέπειά των απόψεών της και αναδεικνύοντας το τίποτα (εν προκειμένω τον φόβο της για την τούμπα και την τούμπα) σε μείζον γεγονός. Εκπρόσωπος κι αυτή ενός lifestyle που και στην κατάρρευσή του εξακολουθεί να ακκίζεται, ισορροπώντας αδέξια σε δωδεκάποντα, ως ξυλοπόδαρος διασκεδαστής του πλήθους. Θλιβερή εικόνα των ομοίων της, στην επιθανάτια… τούμπα τους».

«Δουλειά του είναι να κρίνει αν του αρέσω στο θέατρο και αν του αρέσω στην εκπομπή. Το να κρίνει όμως τη ζωή μου, το τι έχω και τι δεν έχω κάνει στην προσωπική μου ζωή δεν τον αφορά. Πρέπει να υπάρχει κι ένα όριο. Αυτοί οι άνθρωποι είναι δυστυχώς οι άνθρωποι του τίποτα γιατί ένας άνθρωπος που είναι χορτάτος είναι και γενναιόδωρος με τους ανθρώπους. Αυτοί περιμένουν να πουν μια κακία για να ασχοληθούν μαζί τους τα κανάλια», είπε η Βάνα Μπάρμπα και αμέσως μετά την πέταξε την βόμβα:

«Εγώ, παρόλο που με στεναχώρησε ο συγκεκριμένος κύριος θα του απαντήσω με κάποια μήνυση γιατί του αξίζει. Για να καταλάβουν ότι δεν είναι στο απυρόβλητο και δεν μπορούν να παίζουν με τον κόπο του καθενός. Έχω ήδη μιλήσει με τον δικηγόρο μου και θα του τη στείλουμε αύριο. Θεωρώ ότι είναι άκρως δυσφημιστικό όλο αυτό το δημοσίευμα, όλος αυτός ο λίβελος», είπε η Βάνα Μπάρμπα και δε δίστασε να επιτεθεί και προσωπικά στον Κοσμά Βίδο λέγοντας:

«Τον καημενούλη, είμαι σίγουρη ότι θα είναι κανένας κοντούλης, καραφλός, που θα περνάει απαρατήρητος που δε θα μπορεί να κάνει καλό sex. Θα είναι κανένα κακομοίρικο πλάσμα, ξέρω κι εγώ… Παρ’ όλ’ αυτά τον αγαπάω , κι ας έρθει να τον πάρω και μια αγκαλιά, του στέλνω την αγάπη μου, αλλά ειλικρινά εγώ γιατί να πρέπει να στεναχωρηθώ μ΄ αυτό που γράφει; Ας έρθει να πιούμε έναν καφέ να τον γλυκάνω»...
www.madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: