20.12.12

Στον επόμενο τόνο αποχωρούν κι άλλοι Ανεξάρτητοι Έλληνες ...


Την αποχώρηση του από τους Ανεξάρτητους Έλληνες έκανε γνωστή και ο Γραμματέας της συντονιστικής επιτροπής του Παλαιού Φαλήρου, Δημήτρης Πούντος, αλλά και μέλη της συντονιστικής επιτροπής.
Σε ανακοίνωσή του ο Δημήτρης Πούντος αναφέρει ότι «από το ...
μικρό διάστημα που συμμετείχα στην οργανωτική δομή , δεν μπόρεσα να αποκομίσω θετικές εντυπώσεις παρά την προσπάθεια αρκετών μελών, φίλων και συνεργατών μου που τους ευχαριστώ προσωπικά».
«Επειδή η ασυνεννοησία ήταν το κυρίαρχο σημείο χωρίς να έχουμε πολιτική κατεύθυνση και κανόνες λειτουργίας, ένιωθα ότι το έργο της οργάνωσης και του συντονισμού δεν είχε την δυνατότητα να υλοποιηθεί», υπογραμμίζει ο κ. Πούντος.

Επίσης, επτά μέλη της συντονιστικής επιτροπής του Παλαιού Φαλήρου έκαναν γνωστή στον Δημήτρη Πούντo την αποχώρηση τους από τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Πρόκειται για τους:

Ιωάννα Κασιμάτη, Γραμματέα Διοικητικού και οικονομικού, Δημήτρη Παπαθανασίου, υπεύθυνος νεολαίας και εκδηλώσεων, Βαλεντίνα Χαράλαμπου Μαζμανίδου, υπεύθυνη γυναικείου τμήματος, Γαλιατσάτος Ιωάννη υπεύθυνος εργασιακών και ναυτικών θεμάτων, Μανωλίτσης Γεώργιο, υπεύθυνος τοπικής αυτοδιοίκησης-επιστημονικών θεμάτων, Δεμερτζή Μαρία, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και Παπαδοπούλου Παναγιώτα, μέλος συντονιστικής...
www.left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: