26.12.12

Αναζητείται ο Νίκος Καραχάλιος έπειτα από τη σύλληψη ειδικού του συμβούλου για υπεξαίρεση...


Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι εξελίξεις στον ΕΟΤ αφού σύμφωνα με πληροφορίες αναζητείται από τον εισαγγελέα ο πρώην γενικός γραμματέας του Οργανισμού Νίκος Καραχάλιος, έπειτα από τη σύλληψη του ειδικού του γραμματέα για υπόθεση υπόθεση υπεξαίρεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο...
Νίκος Καραχάλιος αναζητείται από τον εισαγγελέα για να δώσει διευκρινήσεις όσον αφορά την υπόθεση υπεξαίρεσης με την οποία φέρεται να σχετίζεται ο ειδικός του σύμβουλος ο οποίος και συνελήφθη από τις αρχές μαζί με άλλα τέσσερα άτομα.


Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega το βράδυ της Τρίτης, οι κατηγορούμενοι προσπάθησαν να εξαργυρώσουν επιταγή ύψους 147.000 ευρώ, που είχε κοπεί από τον ΕΟΤ, με υπογραφή (ελέγχεται η γνησιότητα) του κ. Καραχάλιου, για ξενοδοχείο της Σύρου, χωρίς να υπάρχει οφειλή του Οργανισμού.


Σύμφωνα με την αστυνομία, ο πρώην μετακλητός ειδικός σύμβουλος του παραιτηθέντος (στις 20 Δεκεμβρίου) γενικού γραμματέα του ΕΟΤ, Κώστας Βασιλάκος, είχε στην κατοχή του, παράτυπα, μπλοκ επιταγών του ΕΟΤ, που είχε πάρει από τους ταμίες.


Οι αστυνομικοί αναζητούν τον κ. Καραχάλιο, προκειμένου να δώσει διευκρινίσεις για το θέμα.


Οι πέντε συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, κατηγορούμενοι για υπεξαίρεση στην υπηρεσία, απάτη, πλαστογραφία, σύσταση και συμμορία σε βαθμό κακουργήματος, τους ασκήθηκαν ποινικές διώξεις και πήραν προθεσμία να απολογηθούν την Παρασκευή...
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: