11.12.12

Δ. Κρεμαστινός: Θέατρο τα πόθεν έσχες των πολιτικών ...


Επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη έστειλε πριν από λίγο ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Κρεμαστινός, χαρακτηρίζοντας θέατρο αυτό που γίνεται κάθε χρόνο με τα πόθεν έσχες.
«Ειλικρινά διερωτώμαι, πότε θα... σταματήσει αυτό το θέατρο.

Τα ΜΜΕ φωτογραφίζουν βουλευτές, που δηλώνουν τα υψηλότερα εισοδήματα, χωρίς όμως να αναφέρουν αν και πόσα αποκτήθηκαν από την πολιτική. Εν συνεχεία αρχίζουν διάφορα απίθανα σενάρια με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται ο πλήρης αποπροσανατολισμός», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δικαιολογώντας το χαρακτηρισμό θέατρο, επισημαίνει ότι κανένας δεν δηλώνει στο πόθεν έσχες εισοδήματα που δεν μπορεί να δικαιολογήσει (καταθέσεις στο εξωτερικό και off shore ).

Προτείνει μάλιστα, ότι αν κάποια στιγμή η Βουλή αποφασίσει να ασχοληθεί σοβαρά με αυτά τα πράγματα θα πρέπει παράλληλα να δημοσιοποιείται η φορολογία με τις τακτικές και έκτακτες εισφορές όλων και ιδιαίτερα εκείνων που κατέχουν μονίμως δημόσιες θέσεις, όπως π.χ. καθηγητές Πανεπιστημίων, διευθυντές Νοσοκομείων, δικαστικοί και λοιπά, γιατί εκεί κυρίως, λέει ο κ. Κρεμαστινός πρέπει να αναζητηθεί το προϊόν της παραοικονομίας παραοικονομίας αν υπάρχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: