7.12.12

Η «Μαχόμενη Μειοψηφία» για Παπαντωνίου...


« ... η σκέψη μας φλέρταρε διαρκώς με την εικόνα της φλεγόμενης βίλας... είχαμε αποκλείσει εξ’ αρχής μια τέτοια προοπτική καθώς στο εσωτερικό της βίλας υπήρχε το μικρό τους παιδί το οποίο και δεν θέλαμε να θέσουμε σε οποιοδήποτε κίνδυνο» ...

Η οργάνωση «Μαχόμενη Μειοψηφία – Κομάντο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος» ανέλαβε την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση που...

σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής έξω από το σπίτι του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου και είχε ως αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές σε δύο αυτοκίνητα.

Η ίδια οργάνωση είχε αναλάβει την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι της πρώην γενικής γραμματέα Χωροταξίας του ΥΠΕΚΑ Μαρίας Καλτσά, στις 26 Νοεμβρίου στο Ψυχικό, από την οποία προκλήθηκαν υλικές ζημιές.

«Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του πρώην υπουργού Οικονομίας και Εθνικής Άμυνας Γιάννου Παπαντωνίου» αναφέρει το κείμενο της προκήρυξης που αναρτήθηκε στο δικτυακό τόπο Indymedia.

«Φτάσαμε έξω από την πόρτα της βίλας του στην οδό Ολυμπίας στην Κηφισιά και πυρπολήσαμε τα δύο αυτοκίνητα που χρησιμοποιεί ο ίδιος και η ‘γυναίκα’ του Ρούλα Κουράκου για τις ανούσιες μετακινήσεις τους» προσθέτει η οργάνωση και συμπληρώνει μεταξύ άλλων:

«Παρότι η σκέψη μας φλέρταρε διαρκώς με την εικόνα της φλεγόμενης βίλας και του τρομοκρατημένου Παπαντωνίου και τις ‘γυναίκας’ του να ψάχνουν εξόδους διαφυγής, είχαμε αποκλείσει εξ’ αρχής μια τέτοια προοπτική καθώς στο εσωτερικό της βίλας υπήρχε το μικρό τους παιδί το οποίο και δεν θέλαμε να θέσουμε σε οποιοδήποτε κίνδυνο».

Η προσοχή της ΕΛ.ΑΣ. σε ό,τι αφορά στη διερεύνηση της υπόθεσης στρέφεται στα υπολείμματα των εμπρηστικών μηχανισμών και στο οπτικό υλικό που ενδέχεται να έχει καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που υπάρχει στην οικία του Γιάννου Παπαντωνίου.

Η επίθεση σημειώθηκε λίγο μετά τις 3:30 π.μ. της Παρασκευής από αγνώστους που τοποθέτησαν αυτοσχέδιους μηχανισμούς που αποτελούνταν από εφτά γκαζάκια στα οχήματα που ήταν σταθμευμένα έξω από το σπίτι του κ. Παπαντωνίου στην οδό Ολυμπίας στην Κηφισιά.
«H σημερινή επίθεση είναι αποτέλεσμα του κλίματος μισαλλοδοξίας και εκφοβισμού που καλλιεργούν συστηματικά τον τελευταίο καιρό ορισμένοι κύκλοι, τόσο στον πολιτικό χώρο όσο και στο χώρο των ΜΜΕ» δήλωσε ο πρώην υπουργός.


enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: