9.12.12

Το «Έθνος» στηρίζει…Στουρνάρα...


Ο λαοπρόβλητος Υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας έχει την στήριξη του Έθνους…όχι του Ελληνικού άλλα του… Γιώργου Μπόμπολα.

Δεν είναι, όμως, η πρώτη φορά, είχε προηγηθεί δημοσίευμα που...

ούτε λίγο ούτε πολύ μας ενημέρωνε ότι ο Γιάννης Στουρνάρας μόνο που δεν είχε δείρει τον Πόλ Τόμσεν κατά την διάρκεια της διαπραγμάτευσης. Αυτή τη φορά χρησιμοποιήθηκε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός και η συνέντευξη που παραχώρησε στο «Έθνος» για να στηριχθεί ο «εκλεκτός» του συγκροτήματος, όπως ήταν στο παρελθόν οι: Παπαδήμος και Παπακωνσταντίνου.

H ερώτηση διατυπώθηκε με τέτοιο τρόπο που δεν υπήρχαν περιθώρια οποιασδήποτε άλλης απάντησης από τον Πρωθυπουργό στο αν «δικαιώθηκε για την επιλογή του κ. Στουρνάρα». Τι θα έλεγε «όχι δεν δικαιώθηκα»!

Βέβαια ασχολίαστη δεν έμεινε και η αναφορά του Αντώνη Σαμαρά ότι: «Με τον Γιάννη τακιμιάσαμε»….κάποιοι άσπονδοι φίλοι, τους κόλλησαν, ήδη, το παρατσούκλι: «Τα τακίμια». Η εφημερίδα δεν έμεινε μόνο σε αυτήν την αναφορά αλλά συνέχισε και με ρεπορτάζ για αυτούς που στοχοποιούν το Γιάννη Στουρνάρα, επειδή ζηλεύουν αυτή τη σχέση(!) συμπεριλαμβάνοντας και ανθρώπους του Μαξίμου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πλέον στο Μαξίμου σιγοτραγουδούν την επιτυχία της Χαρούλας Αλεξίου «Ζήλια μου»…

ΥΓ:Υπάρχουν και οι κακές γλώσσες που θυμίζουν ότι οι στίχοι του Μανώλη Ρασούλη ξεκινούν : « Όταν παίρνω φόρα, φόρα κατηφόρα κι ο Θεός ο ίδιος δε με σταματά…» λέτε να ληφθούν πειθαρχικά μέτρα απαγόρευσης του τραγουδιού.


Ν.Π.


newpost

Δεν υπάρχουν σχόλια: