13.12.12

Κοινωνικό κατάστημα ΕΔΟΕΑΠ...


Νοιάσου και μοιράσου!

Τώρα είναι η ώρα!

Χαρίστε αγάπη, φροντίδα και αλληλεγγύη

στους συναδέλφους μας και τις οικογένειές τους ,που δοκιμάζονται

σκληρά από την κρίση.


Αγαπητές/οί συνάδελφοι,

Το Κοινωνικό Κατάστημα Αλληλεγγύης του ΕΔΟΕΑΠ είναι... έτοιμο. Βρίσκεται στον 3ο όροφο του κτιρίου του ΕΔΟΕΑΠ, στην οδό Ορμηνίου 38. Για να λειτουργήσει χρειάζεται τη δική σας συμμετοχή, προσφορά και δράση. Χαρίστε λίγο από το χρόνο σας και αντικείμενα που εσείς πλέον δεν χρειάζεστε αλλά μπορεί να είναι χρήσιμα σε συναδέλφους που τα έχουν ανάγκη.

Ο ΕΔΟΕΑΠ σας προσκαλεί να γίνετε συνοδοιπόροι στις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς που αναλαμβάνει, με σεβασμό και ευθύνη, χάριν των συναδέλφων μας και των οικογενειών μας που δοκιμάζονται σκληρά από την οικονομική κρίση και την κρίση στα ΜΜΕ.

Στόχος μας είναι να στηρίξουμε τους ανέργους και τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ και τις οικογένειές τους, που πλήττονται από την ανεργία και τη συρρίκνωση των εισοδημάτων τους.

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν από τις ευγενικές προσφορές όλων μας, θα είναι διαθέσιμα σε:

όλους τους δικαιούχους Ειδικού Βοηθήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης ΕΒΚΑ -ΕΔΟΕΑΠ
όλους τους δικαιούχους πολυτεκνικών και μονογονεικών επιδομάτων ΕΔΟΕΑΠ
όλους τους δικαιούχους βοηθημάτων παραπληγίας, Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας και Νεφροπαθών ΕΔΟΕΑΠ

Όλοι οι παραπάνω άνεργοι ή και εργαζόμενοι, ανήκουν πλέον στις ιδιαίτερα ευπαθείς κοινωνικές ομάδες

Σε αυτή την προσπάθεια για να στηρίξουμε αυτούς τους ανθρώπους του Κλάδου μας πρέπει να είμαστε όλοι μαζί ! Έχουμε ανάγκη την παρουσία, την προσφορά και το χρόνο σας για τη Φροντίδα των Ανθρώπων μας.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ

Ελάτε στο Κοινωνικό Κατάστημα Αλληλεγγύης στο παλαιό κτίριο του ΕΔΟΕΑΠ (Διεύθυνση : Ορμινίου 38 / 3ος όροφος), καθημερινά από τις 12 το μεσημέρι έως τις 18:00 (εκτός Σαββάτου και Κυριακής) και χαρίστε:

Ρούχα και παπούτσια για παιδιά και ενήλικες
Παιχνίδια κάθε λογής και για κάθε ηλικία
Σχολικά είδη
Βιβλία
Μικρές ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές, σε καλή κατάσταση
Φάρμακα, που θα φροντίσουμε με τους γιατρούς μας να χορηγούνται υπεύθυνα
Τυποποιημένα τρόφιμα μακράς διάρκειας (αλεύρι, ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, γάλα, ζάχαρη, λάδι, κλπ).
Κλινοσκεπάσματα κάθε είδους
Ή ότι άλλο νομίζετε ότι μπορεί να φανεί χρήσιμο και εσείς ή η οικογένειά σας δεν χρησιμοποιείτε ή έχετε στοιβάξει στις ντουλάπες και την αποθήκη σας.

Παρακαλούμε θερμά , τα ρούχα που θα προσφέρετε να είναι πλυμένα και καθαρά, να μην είναι σκισμένα ή σε κακή κατάσταση, τα παιχνίδια να μην είναι σπασμένα, τα βιβλία να μην είναι φθαρμένα και όλα τα αντικείμενα να είναι σε καλή κατάσταση και έτοιμα να αξιοποιηθούν.

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΛΩΝ

Σας προσκαλούμε να προσφέρετε λίγο από το χρόνο σας και να γίνετε εθελοντές στο Κοινωνικό Κατάστημα Αλληλεγγύης του ΕΔΟΕΑΠ, όπου είναι διαμορφωμένος ένας φροντισμένος και καθαρός χώρος που θα φιλοξενήσει τις προσφορές σας.

Τώρα είναι η ώρα να δείξουμε τη φροντίδα και την αγάπη όλων για όλους !Θα ήταν χαρά μας αν μπορούσατε να εξοικονομήσετε λίγη ώρα για να βοηθήσετε στη διαλογή, στην τακτοποίηση, στην ταξινόμηση των αντικειμένων και να προσφέρετε με τις ιδέες και τις προτάσεις σας στην προσπάθεια να γίνει το Κοινωνικό Κατάστημα Αλληλεγγύης του ΕΔΟΕΑΠ ένας χώρος που θα προσφέρει ουσιαστική υποστήριξη στους συναδέλφους μας, που την έχουν ανάγκη. Πιστέψτε μας είναι πολλοί. Και ακούστε το σημερινό μας κάλεσμα. Τώρα είναι η ώρα!

Οι εθελοντές/τριες, δηλώστε συμμετοχή στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Ασφαλισμένων τηλ. 210 7264700 επιλογή 3, στη Γραμματεία Υποδοχής του κτιρίου της οδού Ορμινίου τηλ. 210 7264342 ή στο e-mail info@edoeap.gr. Όσοι έχετε είδη να προσφέρετε , μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Ντιάνα Ηλιάδη τηλ.210 72 64 461 ώρες 10.00-18.00 στο Κοινωνικό Κατάστημα του ΕΔΟΕΑΠ Ορμινίου 38 / 3ος όροφος.

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: