20.12.12

Στου Θανάση...


... το καλύτερο κεμπάπ...

Εχω την αίσθηση ότι ο πρόεδρος Πάνος επιτέθηκε στον Πάγκαλο (πολύ κακή έμπνευση, όπως θα αντιληφθεί λίαν συντόμως...), για να στρέψει μακριά τα φώτα από την πρώτη συνάντηση όσων διέγραψε ή αποχώρησαν από το κόμμα του. Δεν...

δίνω άλλη εξήγηση. Αλλά φευ, απέτυχε. Διότι τα παλικάρια μαζεύτηκαν χθες το μεσημέρι στου "Θανάση" στο Μοναστηράκι, που έχει κατά γενική ομολογία τα καλύτερα κεμπάπ στην πόλη, τα είπαν διεξοδικά, έφαγαν και ήπιαν με την ψυχή τους, και έπειτα ανανέωσαν το ραντεβού για μετά τις γιορτές.
-Δεν βιάζεστε βλέπω, παρατήρησα στον σε ρόλο οικοδεσπότη Κώστα Μαρκόπουλο.
- Οχι, δεν βιαζόμαστε. Αλλά αποφασίσαμε να μην πάμε σπίτι μας, να συνεχίσουμε, και να συνεχίσουμε "μαζί", όλοι όσοι διαχωρίσαμε τη θέση μας.
- "Μαζί"; Θα κάνετε το βήμα δηλαδή;
- Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα πάμε στις περιφέρειές μας, θα ακούσουμε τον κόσμο τι λέει για μας, θα κατασταλάξουμε και θα πάρουμε τις αποφάσεις μας. Ολοι μαζί.
- Εχω την αίσθηση ότι παρ' όλα αυτά, έχετε ένα προβάδισμα έναντι των υπολοίπων...
- Θα σας διαψεύσω. Μετά την περιπέτεια που περάσαμε, μεταξύ μας δεν χωρούν ούτε αρχηγιλίκια ούτε αλαζόνες ούτε νταβατζιλίκια.

Κάηκαν στον... Καμμένο και φυσάνε και τον Μαρκόπουλο...
ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ στην παρέα του "Θανάση" την παρουσία του διαγραφέντος από τη ΝΔ Νίκου Σταυρογιάννη (μαζί με τους λοιπούς Χρήστο Ζώη, Γιάννη Μανώλη, Γιάννη Κουράκο, Μιχάλη Γιαννάκη, Δημήτρη Σταμάτη και άλλους καμιά δεκαριά).
- Συμβολίζει κάτι; ρώτησα μετέχοντα στη σύναξη.
- Οτι θα θέλαμε πολύ να έρθουν μαζί μας και οι τέσσερις μετεκλογικά διαγραμμένοι από τη Νέα Δημοκρατία.
Θυμίζω πλην Σταυρογιάννη: Θόδωρος Σολδάτος, Γιώργος Κασαπίδης και Νίκος Νικολόπουλος, ο τεράστιος. Αλλά ο Νικολόπουλος, αν θυμάμαι καλά, είχε ξεκινήσει κάτι επαφές για συνεργασία με τον Πανοκαμμένο. Μύλος...


Γιώργος Παπαχρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια: