15.12.12

Νέος γύρος αντιπαράθεσης Καμμένου με πρώην στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων...


Βολές μέσω του Τύπου...
Μέσω του σαββατιάτικου Τύπου συνεχίζεται η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Πάνου Καμμένου και πρώην στελεχών των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες απελευθερώθηκαν από τα βαρίδια και...
ξεκινούν μια νέα πορεία» δηλώνει σε συνέντευξή του στις «6 μέρες» ο πρόεδρος του κόμματος, τονίζοντας ότι «οι βουλευτές της συγκυβέρνησης και οι αποστάτες δεν μπορούν πλέον να κυκλοφορούν ελεύθεροι και να κοιτάζουν στα μάτια τον Έλληνα πολίτη».

«Ο καγκελάριος Σαμαράς θέλει να έχει βουλευτές ρεζέρβες που θα του εγκρίνουν τα σχέδιά του. Δυστυχώς ευρέθησαν από αυτούς που φιλοξενούσαμε στις τάξεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων» συνεχίζει.

Αναφερόμενος στις δηλώσεις του Γιάννη Κουράκου περί παρέμβασης του Γιώργου Βουλγαράκη, ο Π.Καμμένος κατηγορεί το πρώην στέλεχος του κόμματος ότι λειτούργησε «ως κοινός μαφιόζος» και σημειώνει:

«Τέτοιου είδους φθηνά επιχειρήματα τα βλέπουμε μόνο όταν οι αποστάτες, εξευτελισμένοι μπροστά στον ελληνικό λαό, προσπαθούν απλώς να βρουν δικαιολογίες».

Όσον αφορά στον Δημήτρη Σταμάτη, ο Π.Καμμένος τον κατηγορεί ότι «εξυμνεί τον πρωθυπουργό της εξαθλίωσης των Ελλήνων» και τον χαρακτηρίζει ως τον «port parole του κ. Μαρκόπουλου».

Για το non paper, ο κ. Καμμένος επιμένει ότι ποτέ δεν εδόθη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

«Αντί να ασχολούμαστε με την προβολή του προγράμματος με το οποίο διεκδικήσαμε την εμπιστοσύνη των πολιτών, διολισθήσαμε σε θέσεις που μας οδηγούν κατευθείαν στη 'ζεστή' αγκαλιά του ΣΥΡΙΖΑ» δηλώνει στον «Επενδυτή» ο πρώην εκπρόσωπος του κόμματος Χρήστος Ζώης, εξαπολύοντας επίθεση στον Π.Καμμένο:

«Είναι κοινή πεποίθηση των έως χθες στενών συνεργατών του ότι ο άνθρωπος τελικά άλλα έχει κατά νου. Τα οποία επιμελώς έκρυβε. Αυτή η κρυφή ατζέντα δεν είναι δική μας».

«Μπήκαμε σε έναν ιερό αγώνα με λάθος άνθρωπο. Δεν εγκαταλείπουμε τις ιδέες μας. Δεν θα αφήσουμε τη διαχείριση του αγώνα αυτού σε επικίνδυνα χέρια» συνεχίζει.

Ο Γ.Κουράκος, με δηλώσεις του στα «Παραπολιτικά», επιμένει στα όσα είπε για παρέμβαση του Γ.Βουλγαράκη, ζητώντας να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

«Ο κ. Καμμένος αδίκησε τις προσδοκίες όλων μας για μια ολοκληρωμένη, ριζοσπαστική και ρεαλιστική πρόταση εξόδου από την κρίση» αναφέρει.

Τέλος, ο πρώην γραμματέας Συνδικαλισμού των Ανεξάρτητων Ελλήνων Γιάννης Μανώλης εκτιμά ότι «εντός των ημερών θα υπάρξει νέο κύμα αποχωρήσεων από το δυναμικό του κόμματος», διαμηνύοντας ότι θα συνεχιστούν οι ζυμώσεις με τις υπόλοιπες δυνάμεις του χώρου της αντιμνημονιακής Κεντροδεξιάς...
NEA

Δεν υπάρχουν σχόλια: