14.1.13

5,7 εκ. ευρώ πούλησαν το «καταραμένο» σκάφος...


...το ζευγος Χρουσαλά και Πατίτσας...
Προς πώληση σε διεθνή ιστοσελίδα σκαφών βγήκε το Mirage, το 27 μέτρων σκάφος του ζεύγους Χρουσαλά-Πατίτσα, που έγινε «διάσημο» το καλοκαίρι που μας πέρασε όταν βρέθηκε να... γίνεται αντικείμενο έρευνας από το ΣΔΟΕ.

5,7 εκ. ευρώ ήταν σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News η τιμή που «έπιασε» το μήκους 27,5 μέτρων και αξίας 7.000.000 ευρώ Mirage. Πρόκειται για το γιοτ που έκανε γαμήλιο δώρο ο Λέοντας Πατίτσα στην Μαριέττα Χρουσαλά.

Το ίδιο σκάφος για το ιδιοκτησιακό καθεστώς του οποίου έχει γίνει τόσο θόρυβος καθώς, όπως είχε αποκαλύψει παλιότερα η Real News, φαινόταν να ανήκει σε άνεργη σύζυγο υπαλλήλου της ναυτιλιακής του νεαρού εφοπλιστή.

Ενώ, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, μετά από έλεγχο του ΣΔΟΕ είχε διαπιστωθεί πως ο ιδιοκτήτης του χρωστούσε 1 εκατομμύριο ευρώ από φόρους που απαιτούνταν για τη νομιμοποίηση του.

Το Mirage αγοράστηκε έναντι 7 εκ. ευρώ τον Ιούνιο του 2010. Εντός του έλαβε χώρα το bachelor πάρτι του Πατίστα, ενώ το ζεύγος το είχε χρησιμοποιήσει και για πολυήμερη καλοκαιρινή κρουαζιέρα.



iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: