9.1.13

Επίθεση σε Σαμαρά και Δένδια...


Ανακοίνωση της Νεολαίας του ΣΥΝ για την επιχείρηση της ΕΛΑΣ στη Βίλα Αμαλία...
Στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη αλλά και τον πρωθυπουργό στρέφεται η ανακοίνωση της νεολαίας του Συνασπισμού με αφορμή την... σημερινή αστυνομική επέμβαση μετά την ανακατάληψη της "Βίλλα Αμαλία". Η νεολαία του ΣΥΝ υποστηρίζει πως η σημερινή επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. "έδειξε τα πραγματικά άγχη των κ.κ. Σαμαρά και Δένδια. Έχουν άγχος να τσακίσουν οτιδήποτε και οποιονδήποτε αμφισβητεί την εξουσία τους και τα χολιγουντιανής έμπνευσης σχέδια της ΕΛΑΣ".

Σύμφωνα με τη νεολαία του Συνασπισμού "σε μια περιοχή που η συμμορία της Χρυσής Αυγής αλωνίζει εις βάρος Ελλήνων και μεταναστών, το κράτος επιλέγει να ασχοληθεί μονάχα για να σπείρει τον τρόμο και τον εκφοβισμό.

Ο πρωθυπουργός και η ΝΔ, την ώρα που ανοίγουν τη στοργική αγκαλιά τους για να σώσουν το θεάρεστο τέκνο της μνημονιακής συναίνεσης, τον Β. Βενιζέλο, επιδίδονται σε ένα σαφάρι τρομοκρατίας και καταστολής, υπακούοντας στις παραινέσεις του ακροδεξιού λόμπι υπό τον -στενό σύμβουλο του Σαμαρά- Φ. Κρανηδιώτη".

Η ανακοίνωση κλείνει με την προειδοποίηση:

"Οι εργαζόμενοι και η νεολαία δεν θα τους επιτρέψουν για πολύ ακόμα να μετατρέπουν τις γειτονιές μας σε κατεχόμενες περιοχές και τις πόλεις μας, σε σύγχρονα φρούρια. Οι μέρες της αυθαιρεσίας και του ακροδεξιού τσαμπουκά με κρατικό μανδύα είναι λίγες και μετρημένες".

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: