20.1.13

Μαρκογιαννάκης: Αλίμονο αν η Κωνσταντοπούλου εξέφραζε τον ΣΥΡΙΖΑ...


Στην πρώτη του συνέντευξη ως πρόεδρος της προανακριτικής επιτροπής ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης «έδειξε» με το δάχτυλο την Ζωή Κωνσταντοπούλου, ως τον υπ’ αριθμόν ένα κίνδυνο για... να του κάνει δύσκολη τη ζωή…

«Δεν έχω καμιά διάθεση να γίνει η επιτροπή αρένα. Εκεί πάμε για να δουλέψουμε, για να βγει η αλήθεια. Δεν έχω καμία διάθεση να το επιτρέψω ,να συμβάλλω και να παραμείνω αν γίνει έτσι η κατάσταση. Κάνω έκκληση στο ΣΥΡΙΖΑ να συστήσει σε κάποιους να εκφράζονται καλύτερα γιατί έχουν δείξει μέχρι τώρα ότι έχουν ιδιαιτερότητα στον τρόπο έκφρασης που παρεξηγείται. Αλίμονο αν κάνουμε αρένα την επιτροπή.

Θα εφαρμόσω πειθαρχικά μέτρα σε όποιον πάει να κάνει την επιτροπή αρένα. Δεν θέλω να πάμε σε ακρότητες. Δεν θέλω να μετατραπεί η επιτροπή σε ιερά εξέταση και σε χώρο επίδειξης δυναμισμού και γνώσεων».

Μάλιστα σε ερώτηση αν αληθεύουν οι πληροφορίες ότι η ΝΔ ψάχνει την αντί-Κωνσταντοπούλου ως μέλος απάντησε δηκτικά: «Αλίμονο αν επικρατούσε η λογική να βρούμε την αντί-Κωνσταντοπούλου, θα κάναμε την επιτροπή Κολοσσαίο. Υπάρχει πρόεδρος να επιβάλει την τάξη, δεν χρειαζόμαστε αντίπαλο δέος ίδιας νοοτροπίας γιατί έτσι δεν θα κάνουμε τη δουλειά μας».

Ο κ. Μαρκογιαννάκης απαντώντας στη ανακοίνωση της κ. Κωνσταντοπουλου που τον κατηγόρησε για προσπάθεια παρεμπόδισης της ουσιαστικής αναζήτησης της αλήθειας και συγκάλυψης ευθυνών ανέφερε μιλώντας εφ´ όλης της ύλης στον Βήμα fm.

«Δεν θέλω να συνδέσω το όνομα μου με την προσπάθεια του καθενός να μιλήσει για κουκούλωμα. Ενοχλούμαι εκ των προτέρων να δέχομαι υβριστική επίθεση από την κυρία Κωνσταντοπουλου. Εγώ δεν πιστεύω οτι τον ΣΥΡΙΖΑ τον εκφράζει η κ. Κωνσταντοπουλου, αλίμονο αν τον εξέφραζε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: