18.1.13

Μηλιός, Σταθάκης παρουσιάζουν στο Βανκούβερ τα σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάπτυξη...


Τις προτάσεις, τα σχέδια και τη «συνταγή» του ΣΥΡΙΖΑ για την επιστροφή της Ελλάδας στην οικονομική ανάπτυξη θα παρουσιάσουν απόψε στο Βανκούβερ του Καναδά οι οικονομολόγοι Γιάννης Μηλιός και Γιώργος Σταθάκης - ο υπεύθυνος...
Οικονομικής Πολιτικής και ο υπεύθυνος για την Ανάπτυξη αντίστοιχα, στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Οι δύο καθηγητές συμμετέχουν σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης στο Πανεπιστήμιο Σάιμον Φρέιζερ, την οποία θα μπορείτε να παρακολουθήσετε σε απ' ευθείας μετάδοση από τα NEA online.

H συζήτηση που διοργανώνεται από το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος σε συνεργασία με τη Σχολή Διεθνών Σπουδών του Πανεπιστημίου Σάιμον Φρέιζερ και το Πρόγραμμα Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον, θα αρχίσει στις 11 μ.μ. (1 μ.μ. ώρα Βανκούβερ).

Τίτλος της συζήτησης είναι «Οδηγώντας την Ελλάδα πίσω στην Ανάπτυξη: Τα σχέδια της ελληνικής ριζοσπαστικής Αριστεράς» («Leading Greece Back to Growth: Τhe Plans of the Greek Radical Left - SYRIZA»)

Εκτός από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ καθηγητή Γιώργο Σταθάκη και τον υπεύθυνο επί των οικονομικών του κόμματος καθηγητή Γιάννη Μηλιό, στη συζήτηση θα συμμετέχουν ο καθηγητής Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο Σάιμον Φρέιζερ Στίβεν Τ. Ιστον και ο διευθυντής του Κέντρου για την Παγκόσμια Πολιτική Οικονομία, Τζεφ Μαν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: