13.1.13

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στα διόδια...



Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας υπέρ όσων διώκονται για την άρνηση πληρωμής των διοδίων πραγματοποίησαν σήμερα εκατοντάδες πολίτες σε Αφίδνες, Μάλγαρα και... Λεπτοκαρυά.
Μέλη των κινημάτων πολιτών κατά των διοδίων προχώρησαν σε συμβολικό άνοιγμα των διοδίων στους τρεις σταθμούς, από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι, προκειμένου να εκφράσουν την αντίθεσή τους στο υψηλό τίμημα που καλούνται να καταβάλλουν οι πολίτες για τη χρήση του οδικού δικτύου αλλά και στο γεγονός ότι αρκετοί είναι οι οδηγοί που αντιμετωπίζουν προβλήματα με το νόμο επειδή αρνήθηκαν να πληρώσουν διόδια στο παρελθόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, επικαλούμενο εκπροσώπους του Κινήματος Συμπαράστασης στους διωκόμενους των διοδίων, στο σταθμό διοδίων των Μαλγάρων, συγκεντρώθηκαν περίπου 150 άτομα, στη Λεπτοκαρυά περίπου 100 διαδηλωτές και στον σταθμό των Αφιδνών περίπου 400 άτομα.

Στους σταθμούς των Μαλγάρων και της Λεπτοκαρυάς οι διαδηλωτές άνοιξαν τις μπάρες και πέρασαν ελεύθερα περίπου 2.000 αυτοκίνητα και στις δύο κατευθύνσεις της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης- Κατερίνης, σύμφωνα με το κίνημα πολιτών.

Το “παρών” στις κινητοποιήσεις αυτές έδωσαν αντιπροσωπείες βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σε Λεπτοκαρυά και Μάλγαρα.
enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: