25.1.13

Α. Κακλαμάνης: Ο νεοδημοκράτης Στ. Ψυχάρης στηρίζει την ένσταση του Γ. Παπαθανασίου...


Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η κόντρα του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και πρώην προέδρο της Βουλής, Απόστολου Κακλαμάνη και του επικεφαλής του ΔΟΛ, Σταύρου Ψυχάρη.
Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, αναφερόμενος σε νέο δημοσίευμα των «Νέων» που κάνει λόγο για προσφυγή του στο...
Εκλογοδικείο εξαπολύει νέα σκληρή επίθεση στον κ. Ψυχάρη, καταγγέλλοντας ότι «στηρίζει την ένσταση του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Παπαθανασίου».

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Κακλαμάνη:

«Ένας από τους λόγους που η χώρα έφθασε ως εδώ, είναι και το γεγονός ότι αρκετοί πολιτικοί θεωρούσαν -και θεωρούν- ότι δεν αρκούσε –και δεν αρκεί- η θωράκισή τους με την εμπιστοσύνη του λαού αλλά ήταν –και είναι- αναγκαία και τα “διαπιστευτήριά” τους σε κάποιο ισχυρό συγκρότημα ΜΜΕ. Kατά προτίμηση στο κραταιό, άλλοτε, συγκρότημα Λαμπράκη που κατέληξε στον σημερινό ιδιοκτήτη του και συνιδιοκτήτη του Mega κ. Σταύρο Ψυχάρη.

Υπήρχε και εξακολουθεί να υπάρχει η αίσθηση ισχύος ενός dura lex: όποιος πολιτικός τον αγνοεί εξοντώνεται…

Φιλοδοξώ να συνεχίσω ν’ αγνοώ αυτό το “νόμο” της μιντιοκρατούμενης κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας μας! Και ο λαός της Β’ Περιφέρειας Αθήνας το εγκρίνει, καθώς με τιμά σε 15 εκλογικές αναμετρήσεις συνεχώς από το 1974, όσο κι αν ενοχλεί αυτό τους μιντιάρχες.

Γι’ αυτό τώρα, ο νεοδημοκράτης κ. Στ. Ψυχάρης και τα “Νέα” του ξαφνικά “αγωνίζονται” να μην ακυρωθούν ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ στη… Φθιώτιδα.

Ψευδολογώντας χθες για ανύπαρκτη ΠΡΟΣΦΥΓΗ μου, συνεχίζουν και σήμερα ν’ ανακατεύονται σε μια εκκρεμή δίκη στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο (Εκλογοδικείο) για να στηρίξουν την ΕΝΣΤΑΣΗ του πρώην υπουργού Οικονομικών κ. Γιάννη Παπαθανασίου. Αποσιωπούν ότι αυτή στηρίζεται στην ακύρωση 656 ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ στη Β’ Αθήνας. Για τον κ. Ψυχάρη τα ψηφοδέλτια της Β’ Αθηνών “μυρίζουν”, τα άλλα, της Φθιώτιδας “μοσχοβολούν”. Αρκεί να χάσει τη βουλευτική έδρα στη Β’ Αθήνας το ΠΑΣΟΚ, να την πάρει η ΝΔ, να μπει στη Βουλή ο κ. Παπαθανασίου και κυρίως: “Ν’ απαλλαγούμε, βρε παιδιά, από τον Απόστολο Κακλαμάνη και να υπονομεύσουμε περισσότερο το ΠΑΣΟΚ που κάποιοι αφελείς οπαδοί του συνεχίζουν να θεωρούν τις εφημερίδες και τα κανάλια μας ότι, τάχα, είναι φιλοπασοκικά media!” Ιδού η “ταμπακιέρα” του κ. Ψυχάρη».
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: