12.1.13

Η κατάθεση Μπάνου στέλνει για κακουργήματα τον Παπακωνσταντίνου....


Εάν ισχύουν τα όσα λέει ο πρώην συνεργάτης του Παπακωνσταντίνου στην RealNews, τότε ο πρώην τσάρος έρχεται αντιμέτωπος με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα.
Ο... κ. Μπάνος υποστηρίζει πως ενώ ο τότε επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ι. Καπελέρης τον ενημέρωσε πως τα δέκα ονόματα της λίστας που ήλεγξε δεν δικαιολογούσαν το ύψος των καταθέσεων τους, ο Παπακωνσταντίνου κράτησε κρυφή την λίστα για 8 ολόκληρους μήνες! Ο Μπάνος είναι πολύ συγκεκριμένος αφού παραθέτει και την ακριβή ημερομηνία της επίμαχης σύσκεψης: 24/1/2011.
Γράφει η εφημερίδα:

Με τίτλο: “Ετσι έθαψε τη λίστα ο Παπακωνσταντίνου” κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αποκαλύπτει όλη την κατάθεση-φωτιά του πρώην συνεργάτη του, Αναστάσιου Μπάνου. Σύμφωνα με την κατάθεση, “ο πρώην υπουργός κράτησε στο συρτάρι του τη λίστα Λαγκάρντ επί οκτώ μήνες, παρότι ενημερώθηκε εν συσκέψει στις 24/1/2011 από τον τότε επικεφαλής του ΣΔΟΕ Γιάννη Καπελέρη ότι ο έλεγχος στα δέκα πρόσωπα που του είχε υποδείξει απεκάλυπτε πως τα δηλωθέντα εισοδήματά τους δεν δικαιολογούσαν το ύψος των καταθέσεών τους στην ελβετική τράπεζα ΗSBC”. Επίσης, η εφημερίδα στο ρεπορτάζ της αναφέρεται στο “πώς και πότε έφτασε στην Ελλάδα το CD” καθώς και στον “αγγελιαφόρο της πρεσβείας και την πτήση-εξπρές από το Παρίσι στην Αθήνα”. Παράλληλα, η Realnews φέρνει στη δημοσιότητα ολόκληρη την “απολογία” του πρώην “τσάρου” της Οικονομίας.


olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: