8.1.13

Αστειότητες τα περί παρέμβασης στη συνέντευξη Παπακωνσταντίνου λένε στο ΠΑΣΟΚ...

Επιμένει στην σκληρή γραμμή απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ ο Ευάγγελος Βενιζέλος αν και στελέχη του ΠΑΣΟΚ του συνιστούν να ρίξει τους τόνους και να μην εγκλωβίσει την ατζέντα του κόμματος σε μία συζήτηση γύρω από ένα σκάνδαλο.
Η τελευταία φράση της...
δήλωσης Βενιζέλου για την λίστα πως «θα έχουμε πολλά να πούμε τις επόμενες ημέρες» είναι ενδεικτική των προθέσεών του και καταδεικνύει την διάθεσή του να κρατήσει ψηλά την αντιπαράθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα.

Μόνο που όπως φαίνεται θα επικεντρώσει πλέον τα πυρά του όχι στα πρόσωπα των Ιωάννη Διώτη και Γιώργου Παπακωνσταντίνου, αλλά στο πολιτικό σκέλος που σύμφωνα με την Ιπποκράτους βρίσκεται στην επιθυμία του ΣΥΡΙΖΑ να ρίξει την κυβέρνηση.

Στο ΠΑΣΟΚ θεωρούν ότι η επιμονή Βενιζέλου να στρέφει το κάδρο των ευθυνών στον πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ ενδεχομένως να μην οδηγήσει πουθενά καθώς μέχρι στιγμής ουδείς έχει δείξει να ασχολείται με την ημιεπίσημη καταγγελία πως ο κ. Διώτης έδωσε την λίστα στο περιοδικό Hot Doc.

Η νέα γραμμή του ΠΑΣΟΚ αποφασίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες του newpost σε σύσκεψη που έγινε στο κόμμα παρουσία της ομάδας συνεργατών του κ. Βενιζέλου (Μανιάτης, Γεννηματά, Πρωτόπαπας, Καρύδης).

Σ’ αυτήν την σύσκεψη εξετάστηκαν και θέματα που σχετίζονται με την διοργάνωση του συνεδρίου του κόμματος, το οποίο όπως διαβεβαιώνουν παράγοντες του ΠΑΣΟΚ θα πραγματοποιηθεί κανονικά στο διάστημα 28/2-3/3 ανεξαρτήτως των όποιων πολιτικών εξελίξεων.

Ανάμεσα σε άλλα αποφασίστηκε να κληθούν την Πέμπτη στο ΠΑΣΟΚ όλοι οι πρώην βουλευτές (όσοι εξελέγησαν το 2009 και παραμένουν στο κόμμα) με στόχο την δραστηριοποίησή τους εν όψει συνεδρίου.

Λεπτομέρειες για το συνέδριο θα ανακοινωθούν την προηγούμενη ημέρα κατά την συνεδρίαση της Γραμματείας της ΚΟΕΣ του κινήματος όπου ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα αναφερθεί και στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ και στις προσπάθειες που όπως θα πει κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ να στοχοποιήσει τον ίδιο επαναλαμβάνοντας τις ημέρες του’ 89.

Σήμερα συνεδριάζει και η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, ωστόσο η Ιπποκράτους υποβαθμίζει την σημασία της και τονίζει ότι θα είναι μία συνάντηση εργασίας.

Τα αρμόδια στελέχη του ΠΑΣΟΚ παρακολούθησαν την χθεσινοβραδινή συνέντευξη Παπακωνσταντίνου στην ΝΕΤ αποφεύγοντας όμως να προβούν σε οποιοδήποτε σχόλιο. Χαρακτήριζαν «αστειότητες» τις φήμες ότι το ΠΑΣΟΚ ζήτησε να παρέμβουν στελέχη του στην εκπομπή...
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: