3.1.13

Πρώην δημοσιογράφος ανέλαβε το «λίφτινγκ» του Ολάντ...



Τον πρώην δημοσιογράφο Κλοντ Σεριγιόν επιστρατεύουν τα Ηλύσια Πεδία προκειμένου να κάνει «λίφτινγκ» στην εικόνα του Σοσιαλιστή προέδρου της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ.

Από τότε που... ο Ολάντ έγινε ένοικος στα Ηλύσια Πεδία, δεν ήθελε βοήθεια από κάποιον image maker επιμένοντας να επιμελείται μόνος την εικόνα του.

«Πρόκειται για το ιδανικό άτομο που θα αναλάβει την ενίσχυση της εικόνας του Γάλλου προέδρου», υποστήριξε ο Ζακ Σεγκελά, πρώην σύμβουλος του Φρανσουά Μιτεράν και του Λιονέλ Ζοσπέν.

Ο τρόπος ομιλίας του Ολάντ, η στάση του σώματος αλλά και οι ενδυματολογικές προτιμήσεις του θα πρέπει να αλλάξουν και αυτά θα τα αναλάβει ο πρώην παρουσιαστής του τηλεοπτικού δικτύου «France 2».

Με την δημοτικότητά του να ολισθαίνει επικίνδυνα, ο κύριος Ολάντ που έχει να αντιμετωπίσει την έντονη δυσφορία των Γάλλων σε ό,τι αφορά στα οικονομικά μέτρα και τη φορολογία θα πρέπει να γίνει πιο προσιτός στα μάτια του γαλλικού λαού.

Σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό «Le Point», o Κλοντ Σεριγιόν ήταν στη στενή ομάδα του Ολάντ που είχε αναλάβει το δύσκολο έργο της ανάδειξής του στο προεδρικό αξίωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: