20.1.13

Σηκώνει τους τόνους το υπ. Προστασίας του Πολίτη...


Tους ρίχνει, η διοίκηση του The Mall Athens.
Tι αναφέρει το ΠΑΣΟΚ...
Στόχος του εκρητικού μηχανισμού ήταν "η δημοκρατική ομαλότητα, η κοινωνική ειρήνη και η προοπτική για την οικονομική ανάκαμψη της χώρας", υποστηρίζει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, σε ανακοίνωση που εξέδωσε για την εκρηξη στο MALL.
Η... ανακοίνωση καταλήγει ζητώντας "απόλυτη απομόνωση της βίας και της τρομοκρατίας από τον πολιτικό κόσμο, χωρίς αστερίσκους και χωρίς υποσημειώσεις".

Από την πλευρά της η διοίκηση του εμπορικού κέντρου κάνει λόγο για "εκδορές" σε ότι αφορά τους τραυματισμούς των δύο υπαλλήλων φύλαξης. Επισημαίνει επίσης ότι ο αριθμός των ατόμων που βρίσκονταν στο χώρο ήταν πολύ περιορισμένος και ότι τα μαγαζιά ήταν κλειστά.

Πηγη enet.gr

To ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωση του , αναφέρει τα εξης για την έκρηξη:

"Η σημερινή βομβιστική επίθεση στο The Mall, σε ένα χώρο που πολλοί πολίτες, κυρίως νέοι, επιλέγουν για την κυριακάτικη βόλτα τους, δείχνει ότι βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα νέο είδος τρομοκρατίας που όχι απλά επιλέγει συμβολικούς στόχους, αλλά επιδιώκει νεκρούς και αίμα.

Το ΠΑΣΟΚ όχι μόνο καταδικάζει έντονα και κατηγορηματικά αυτή την δολοφονική επίθεση που έρχεται να προστεθεί στον μακρύ πλέον κατάλογο των αντίστοιχων κρουσμάτων των τελευταίων εβδομάδων, αλλά και προειδοποιεί όλους όσους επιδιώκουν να βυθίσουν τη χώρα στο χάος ότι δεν θα τα καταφέρουν. Η Πολιτεία θα αντιδράσει.

Ευχόμαστε στους δύο ελαφρά, ευτυχώς, τραυματίες γρήγορη και καλή ανάρρωση.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, ενημερώθηκε σχετικά από τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκο Δένδια".

Δεν υπάρχουν σχόλια: